InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Renate Verbaan onthult haar beautygeheim tijdens Libelle Zomerweek 2012: ERU Balans 15+

wo, 09/05/2012 - 00:17

 

Deze week staat in het teken van de Libelle Zomerweek 2012 bij het Almere Strand (artikel over Libelle Zomerweek 2012). Wij van dames.nl gingen natuurlijk een bezoekje brengen aan dit leuke festival. Er waren leuke workshops te volgen, optredens en allerlei leuke standjes die hun producten in aanbieding aanboden. Wij kregen een uitnodiging om de onthulling van het beautygeheim van natural beauty Renate Verbaan bij te wonen.


Om 12:30 onthulde Renate Verbaan haar Beautygeheim


Er werden 3 mensen uit het publiek gevraagd om 3 samples uit te testen qua beleving, aroma, textuur, smaak e.d.


Samen met onze hoofdredactrice van dames.nl Weiyi deden we actief mee


Laatste test was om de samples te beproeven qua smaak, op dat moment kwamen een paar vraagtekens opduiken bij het publiek: hoe kan je de samples die voor schoonheid zorgen proeven?


Op het laatst onthulde natural beauty Renate Verbaan haar beautygeheim (het addertje onder het gras). Met een hilarische guerrilla stunt, dat leek op een wetenschappelijke onderbouwde presentatie innoverende huidcrème, het blijkt echter dat in één van de potjes samples niets smeerbaars was voor op de huid maar iets smeerbaars voor op brood, crackers en toastjes.


Volgens Renate begint een mooie en gezonde uitstraling met goed eten en daarom onthulde zij haar beautygeheim: smeer met de gezonde en lekkere ERU Balans 15+ smeerkaas.


Na afloop kregen we een goodiebag met 4 kuipjes smeerkaas van ERU Balans 15+ in de smaken: Naturel, Ham, Kruiden, en Olijf Tomaat.

ERU Balans is een lichte smeerkaas met een vleugje yoghurt en een heerlijk roomzachte smaak. Natural beauty Renate Verbaan heeft met dit product de absolute balans gevonden tussen gezond eten, goed voelen en goed uitzien. Meer informatie is te vinden op de website van ERU Balans www.erubalans.nl

Kon je er helaas niet bij zijn, dan kan je de stunt op youtube herbeleven:

 

ERU Balans commercial met Renate Verbaan:

 

Motto van de dag:

"Er goed uitzien begint met gezond en verantwoord eten!"