Trick or Threat !!

Halloween in Miami is geweldig!! Nederland is best saai als het komt op het vieren van Halloween. Huizen zijn hier griezelig versiert en iedereen begint al vroeg met het zoeken naar de juiste Halloween kostuum. De schappen van de supermarkt zijn rijk gevuld met zoetigheid en de clubs beginnen al dagen van te voren met het vieren van Halloween.

 

 

 

 

 

The ladies zijn sexy gekleed als schoolmeisjes, zusters, Disney figuren en de Gents zijn ook super origineel. Moet wel zeggen dat de niet hetero mannen het best gekleed waren. Tip top van top tot teen.  Zeg nou zelf als je deze foto’s ziet.

Naast deze Gents my Rockstar outfit fades away. De make up, schoenen alles precies imitated. Geweldig!! Farao, Pocahontas en fairy Princess i think.

Halloween zelf is Lincoln road op South Beach of Coconuts grove the place to be. Iedereen is er supergezellig en iedereen is verkleed, superleuk.
Mijn eerste Halloween party begon op de 29e . Ik ben gezellig met mijn roomies naar een fraternity Halloween party geweest. Love the balloon outfits in the beginning of the evening.

Love the American way of life , do not want to go back yet!!

Keep you up to date!

xoxox