I.D Square Rootz clothing co.

 

 

 

  I.D  Square Rootz clothing  co.

 


 

 

 

 

Tegenwoordig wil iedereen zich onderscheiden van de rest. Customized sneakers, unieke covers voor de telefoon of t-shirts met eigen prints Dit is wat de gedachte was achter square rootz, een kleding lijn die jou identiteit een boost geeft. 

De kleding lijn heeft een unieke smaak dat invloeden heeft van de hiphop cultuur van reggaeton, R&B tot dancehall met een Japans smaakje eraan. Iedereen met een eigen identiteit en het durft te laten zien is een pure inspiratie voor square rootz. Square rootz stimuleert individualiteit en laat creativiteit los.

Square rootz is er klaar voor om de wereld over te nemen met de kleding lijn die regelmatig word aangevuld door vernieuwende items. Square rootz kleding is momenteel alleen online verkrijgbaar op www.squarerootzclothing.com, doel is om binnen 6 maanden een winkel te openen in Amerika en vanuit daar uit te breiden. Tot die tijd kunnen wij Nederlanders de kleding online bestellen. De prijs van de shirts varieert van 20 tot 35 dollar.

Enkele shirts van de collectie


 

My favoriet, geïnspireerd by Hello Kitty

Voor meer info, Square rootz is ook op Facebook en Twitter.