Stijlvol momenten vastleggen

Zoals ik al eerder blogte, was ik nog al bedroefd dat ik mijn camera kwijt ben geraakt. Ik had er daarentegen wel een goede reden om op camera jacht te gaan en kwam er achter dat er een groot aanbod was aan fotocamera's. Camera's zijn er tegenwoordig in alle vormen en kleuren en het uiterlijk van een camera is tegenwoordig erg belangrijk geworden.

Mijn favorieten op een rijtje ;

Sony TX9:


Touchscreen camera met LCD scherm van 3,5 inch. 12.2 mp en Panorama sweep die 3D foto's maakt, ook onder water! Daarnaast is de camera als de andere cybershot camera's erg stijlvol in design. De TX9 is er in 3 kleuren. ( roze, goud, zilver) Prijs is rond de 400 euro

Sony NEX5

Opvolger van N EX3

De kleinste camera met DSLR kwaliteit. Deze camera is even stijlvol als al de andere compacte camera's van Sony. Het formaat is maar ietsje groter dan de compacte handcamera's en inhoudelijk is het vergelijkbaar met wat die grote profesionele camera's kunnen. De Nex5 heeft verwisselbare lenzen voor optimale zoom en is eenvoudig in gebruik. De NEX5 heeft verschillende prijzen gewonnen voor product van het jaar. Echt een leukerd, komt wederom in verschillende kleuren en voor de prijs hoef je het ook niet te laten want hij is niet veel duurder dan de cybershot camera's. Prijs is gebaseerd op de type lens en begint bij 599 euro.


Samsung T600


De Samsung kan natuurlijk niet achterblijven en komt met de LCD scherm aan de voorkant van de camera. Zo hoef je geen vreemde meer te vragen een foto van je te nemen, maar dat doe je zelf doordat er een LCD aan de voorkant zit. Wederom touch screen en je foto's zijn gelijk te bewerken en verschillende effecten zijn toe te voegen. 14.2 mp en beschikbaar in Paars, roze, zwart en goud. Je krijgt zeer veel voor de prijs van maar 159 euro op www.1dayfly.com