Sunny San Diego

In the west coast van de Verenigde Staten ligt San Diego. Minder commercieel dan Los Angelos en Las Vegas, maar zeker een bezoekje waard. San Diego is gedomineerd door de Hispanic en Latino cultuur doordat het grenst aan Mexico. Meer dan 25 procent is ook van Hispanic komaf

 

Ondanks mijn zeer korte bezoek, had ik toch wel een redelijk indruk van de stad zelf.  Voor mijn gevoel was het meer een werk stad. Rond een uur of 1 zie je in de meeste restaurantje een rij met mensen in pak die met lunch pauze zijn. Dat het meer een werkstad is, verklaard ook waarom de stad in de top 5 van de rijkste steden van de Verenigde Staten zit.

San Diego staat bekend om de vele musea, dieren en sporten. De meeste sporten  zijn ook rijk vertegenwoordigd in de stad. Er is ook een groot assortiment aan sportkleding en er zijn zelfs winkels die gespecialiseerd zijn in petten.

 

De Mode en het winkelen van San Diego lees je hier.
Om San Diego te ervaren zoals het vroeger was, raad ik aan om old town te bezoeken.  Old town is ongeveer op 10 minuten rij afstand van downtown  en geeft je een goed beeld van de westerse en Hispanic cultuur wat San Diego domineert.

 

Ondanks San Diego een van de rijkste steden in de Verenigde Staten is, zie je veel daklozen op straat zoals in de meeste steden van de US.

 

Los Angelos is 1 uur rijden van San Diego ook wel en grenst aan Mexico zeker aan te raden om daar ook een bezoekje aan te brengen.  
Kijk bij rubriek “ Fashion” voor de mode en het winkelen in San Diego.