AIFW

 

Terwijl ik zocht naar de bus die naar de westergas fabriek  zou gaan, zag  ik al van ver welke mensen ik moest volgen. Killerheels zonnebrillen.,funky haircuts en bijzondere outfits die laten zien dat de  echte fashionista’s onderweg zijn naar de AIFW.

Om 14:00 gingen de deuren open en om 14:15 stipt begon de show. De show begon met de menswear van Samira Algoe. De collectie had een koude/ futuristische uitstraling.

De mannelijke modellen van de show

Aaneengesloten vond de modeshow van Roya Hesam plaats. De collectie was erg mooi en zeer apart. Zwierige stoffen in mooie zachte pastel kleuren. Ook Leuk om Lois en River van HNTM in de show te zien.

In de avond ging ook naar de Creme fresh fashion show dat plaats vond in het Trouw gebouw. De show bestond uit de collectie van drie designers. Lotte van Keulen, ELise Kim en ELise Biemans. Alle 3 de collecties waren erg verschillend met allen een eigen karakter, de collectie die voor mij het meest uitsprong was toch de collectie van Elise Biemans. Zie eerste foto.