Winter: Koude oortjes of Telefoontje missen?

We hebben een extreme winter (bijna) achter de rug gehad. Een veel voorkomende fenomeen in de winter is dat men hun smartphone met touchscreen niet kan bedienen met hun handschoenen om. Men wordt "gedwongen" om met blote handen hun ommisbare Whatsapp berichtje te antwoorden of Wordfeud te gaan spelen. Hier is echter al een oplossing voor gevonden. Er zijn speciale handschoenen ontworpen waarmee je alsnog de touchscreen van je smartphone kan gebruiken! Op de markt zijn er verschillende varianten verkrijgbaar in verschillende prijsklasses. Primark (in Rotterdam en Hoofddorp) verkoopt het voor 2 euro in de kleuren paars en zwart.

Heb je weleens gehad dat je oorwarmers op hebt en opeens word gebeld, netals in de handschoen-touchscreen dillemma ben je gedwongen om je oorwarmers af te doen om je telefoontje te kunnen opnemen. Dit fenomeen is vast bekend onder de dames onder ons, maar er is goed nieuws! De Amerikaanse producent Midland heeft een nieuw product op de markt gebracht dat een oorwarmer en hoofdtelefoon in 1 is. Soortgelijke producten zijn al eerder op de markt gebracht, maar hiermee kon je alleen muziek luisteren. De oorwarmer-hoofdtelefoon van Midland heeft ook een handsfree-functionaliteit, waarmee je dus ook kan bellen dankzij de geïntergreerde microfoon. Voorlopig is het echter alleen compatible met iPhone en Blackberry smartphones. Hopelijk verschijnt er in de nabije toekomst nieuwe varianten op de markt dat compatible is met allerlei andere smartphones. De oorwarmer-hoofdtelefoon van Midland is verkrijgbaar voor rond de 40 euro en in verschillende designs uitgevoerd. Het is te bestellen via de website van Midland of via de Apple store

Roze variant voor de dames onder ons, meer info

Leger print variant voor de stoere jongens, meer info

 

Draadloze variant voor €139,95, meer info