Friday the 13th meets Fashion night

Met de stijgende temperaturen in dit kikkerlandje is je collectie lingerie en beachwear vast toe aan een kleine uitbreiding. Om je een beetje shop inspiratie en een sneak preview te geven van de nieuwste Sapph collectie organiseert Quy Goddes weer een geweldig event in Club Vie met als Thema: Sapph meets 50's style.

Naast de modeshow van de Sapph collectie 2012 kan je ook genieten van live entertainment, een welkomst drankje, een photoshoot en er zijn zelfs 150 Goodie bags verkrijgbaar. Ideaal voor een avondje uit met je vriendinnen.

Een paar foto's van het vorige evenement van Quy Goddess: Fashion tv met David Paulus, MyBrand en Chivas customs Fashion show.

Een warm welkom :D

Foto moment

Us striking a pose

De fabulous zonnebrillen van Chivas Customs

Mijn favoriete stukken van David Paulus:

 

Mybrand, the guy was rocking the killerheels

Mybrand: J'adore fake tee & Chivas sunglasses

Models in Mybrand