Win een White Ibiza Dress van het merk Among.

Among is een nieuw Nederlands dameskledingmerk die in 2009 begon met handgemaakte jurkjes te leveren op bestelling. De vraag ernaar werd zo groot dat Among ervoor gekozen heeft om voor het jaar 2012 een gelimiteerde zomercollectie uit te brengen die momenteel in 12 winkels ligt.

Aanstaande zondag staat Among met een stand op de Mode Marche in Rotterdam met de kleurrijke zomercollectie gericht op de zelfverzekerde vrouw die zich graag elegant en vrouwelijk kleed. Als trouwe lezeres, maak je als een van de eerste kans op de White Ibiza Dress van de limited zomercollectie van het merk Among.

Like Dames.nl en Among op de Fan pagina van Facebook en deel dit artikel. Onder de "likers" vanĀ  de Dames.nl en Among facebook fan page en diegene die het artikel hebben gedeeld, wordt deze prijs verloot. Grijp je kans en wie weet ben jij de nieuwe eigenaar van dit prachtige zomerjurkje van Among!

Deze prijs is zondag op te halen bij de Among stand op de Mode Marche of wordt anders opgestuurd.

Voor meer info over Among en hun kleding. www.among.nl.

De White Ibiza Dress: