Dutch Exclusives at the Mode Marché

Naast de Zara, H&M en Only hebben wij in Nederland ook heel wat verborgen talenten in de mode branche. Jonge designers krijgen de kans om eigen ontwerpen te presenteren tijdens de Mode Marché. Het mode evenement waar vooral Fashionista’s op af komen, op zoek zijn naar een paar exclusieve items. Naast de Designer items, zijn er ook exclusieve merken die samples van de nieuwe collectie verkopen voor sale prijzen.! Wat de Mode Marché uniek maakt is vooral dat de designers of de merk eigenaren achter de stands staan en hun verhaal kunnen vertellen over het product of merk.

De Mode Marché 2012

 

Hektik het zelf versieren van babykleding en coole babygadgets

Mijn Among aanwinst in een mooie verpakking

A la Victoria Secret Lingerie van het merk tw0tw0

L'eefstijl kleding tijdens de Mode Marché ter plaatse gemaakt

Some stunning heels

vintage

Vintage kleding mag tijdens de Mode Marché ook niet ontbreken