Mooiste benen van Nederland 2012

Ook dit jaar werd er gestreden om de 'mooiste benen van Nederland' titel, georganiseerd door Cosmopolitan en Gilette Venus ProSkin.
Elk jaar schrijven honderden meisjes zich in voor deze welbegeerde titel en uiteraard kan er maar 1 winnen!
Dit jaar mochten wij er bij zijn om de winnende mooiste benen te bewonderen in de finale.

Dit jaar in het muziekgebouw aan 't Ij wachtten we geduldig af op wat voor moois er voorbij komt lopen. Er zijn tenslotte nog 20 meisjes die de catwalk moeten belopen en niet door de minste jury beoordeeld worden!
De jury bestaat uit Suzanne de Goeij van Cosmopolitan, Ana Rodriguez van Gilette Venus ProSkin, Renate Peters-Huisman van RPH Modelmanagement en (hou je vast) Lange Frans. Het was daarom ook vrij moeilijk voor ons onze ogen alleen op de benen te houden..

Onder lekkere muziek gedraaid door DJ Dennis van der Geest lopen de meiden als ware modellen over de catwalk waar ze opgewacht worden door 
presentatrice Zarayda om nog een paar zenuwslopende vragen te beantwoorden. De jury blijft aandachtig kijken en let vooral op de vorm van de benen, de verzorging en de aura van de persoon behorende bij de benen (Ja, nee het gaat niet puur alleen om de benen).

De benen hebben gelopen en nu aan de jury de taak tot een unaniem besluit te komen.
In de tussentijd worden de prijzen uitgereikt voor beste ambassadeur voor goede doelen, gekozen door lezeressen van de Cosmopolitan.
De eerste prijs van € 2.500 gaat naar Bettina Holwerda voor Stop Kindermisbruik.

De tweede prijs van € 1.500 gaat naar Renate Gerschtanowitz-Verbaan voor Unicef 

De derde prijs van €1.000 gaat naar Lauren Verster voor UNHCR.

En dan terug voor de uitslag! Wie heeft de mooiste benen van Nederland dit jaar?
Wie wint de grote prijs en mag met haar mooie benen in de Cosmopolitan, krijgt een jaarabonnement op de Cosmo, een jaar lang scheren met Gilette, een behandeling in een wellness resort en €1000 shopgeld voor een middag shoppen met een professionele stylist!

De 22-jarige Tjistke Annie Vries is de gelukkige!!

Gefeliciteerd Tjitske! Geniet van je overwinning en denk aan ons wanneer je lekker aan het shoppen bent ;)

XXO,
Medy