Hij zijn voetbal en jij het oranje jurkje. EK ready met de leukste voetbal jurkjes.

Mannen en voetbal staat gelijk aan de vrouw zonder aandacht. Vooral tijdens de EK hebben de mannen alleen maar oog voor voetbal, bier en vrienden. Wij kunnen ons hierbij neerleggen of gezellig meedoen en deze mannen wat Eyecandy aan bieden en zo hun aandacht op te eisen. Het enige wat wij hoeven te doen is ons te kleden in de sferen van Oranje en natuurlijk doen wij dat in stijl. Want welke man kan zijn ogen gericht op voetbal houden als er een stunning vrouw in zijn zicht bevind die ook nog eens "into voetbal is".

De Leukste EK IT jurkjes:

Het EK jurkje ontworpen door de modemeisjes speciaal voor Lakeside. Het jurkje is gemaakt van denim en speciaal voor het EK maar 25 euro.

 

De Bavaria Victory dress, bij een Bavaria six pack gratis

Christine le duc gespecialiseerd in erotische artikelen heeft naast het EK jurkje ook een lingerieset en een gratis toy ter ere van het EK in het assortiment.

De toys van Christine Le duc in de sferen van oranje

In samenwerking met Albert Heijn heeft Supertrash dit jaar de 1000 ways dress speciaal voor het EK ontworpen. Een one size fits all dress die op talloze manieren gedragen kan worden.

Op de supertrash website al uitverkocht maar nog wel te bestellen via de AH webshop.

Wil je iets exclusievers maar nog steeds in de sferen van het EK, dan is dit jurkje van See U Soon een leuk alternatief. Wel prijziger namelijk 79,95, maar je hebt dan wel een jurkje waarmee niet de helft van Nederland mee rond loopt.

Genoeg keus aan EK jurkjes, wat is jou favoriet?