Studded en glitter Loafers. De Comfi schoenen trend voor aankomende herfst

Loafers zijn naast de Ballerina's en Mocassins al veel langer erg populair, vooral omdat ze super comfortabel zitten en bijna voor elke gelegenheid geschikt zijn. De schoenen zijn op zichzelf een beetje oubollig en saai, maar voor aankomende herfst hebben ze de schoenen een ware upgrade gegeven. De Loafers zijn de nieuwe trendy, comfi musthaves voor aankomend seizoen en die zijn alles behalve saai.

 

De nieuwe generatie comfi schoenen zijn opvallend, versierd met studs, glitters, printjes en verkrijgbaar in alle ondenkbare kleuren. Een selectie van de leukste designers tot de budget proof modellen.

                               Steve Madden flat

De Loafers met Studs

 

 

YSL 
Metallic Cap Toe Leopard
Valentino
Studded Belgian Loafers
De budget proof modellen
avec moderation
Jacquard Slipper style
Loafers with sequined skull

Studs nastygal

 

Loafers worden gedragen in uiteenlopende stijlen en gelegenheden. Celebrities in Loafers van een dagje shoppen tot een redcarpet moment.

Hoe draag jij je loafers?