Hoe draag je het zomerjurkje tijdens de wat koudere dagen.

Met het koude weer van Nederland is het bijna onmogelijk om je zomerjurkje full time uit de kast te halen en verbergen wij onszelf meestal in de jeans met de oversized sweater. Ook leuk! Maar het zomerjurkje is toch iets leuker en die kun je ook prima combineren en dragen tijdens de iets koudere dagen.

Dit jaar mogen de jurkjes vooral opvallen en zijn de pasteltinten met name mintgroen en paars erg in trek. Ook de jaren tachtig Neon kleuren zoals sinaasappeloranje kom je veel tegen in de winkels. Als je voor minder opvallend wilt gaan kun je ook kiezen voor zwart die het altijd goed doet, denk maar aan de tijdloze little black dress. Natuurlijk kun je het jurkje combineren met allerlei verschillende schoenen maar het jurkje komt het meest tot zijn recht als je het combineert met een breed assortiment hight heels. Dress+ High heels= Stunning!

 Waarom zou je een jurkje dragen?

  1. Het is makkelijk, wat accessoires erbij, leuke schoenen en je bent ready to go!
  2. Tijdloos, een jurk is een top investering en je kan het na 10 jaar nog dragen. Meeste vintage kleding zijn ook jurken.
  3. Vrouwelijk en Representatief- Met een jurkje lijkt het alsof je net iets meer aandacht hebt besteed aan je outfit om goed voor de dag je te komen en het juiste jurkje geeft je zelfvertrouwen een boost en zo zit je ook lekkerder in je vel.
  4. Voor elke body type is er een geschikt jurkje.

Peer-Empire wais dress of Wrap dresses

Eva Longoria in een Wrap dress van Vanessa Bruno 

Zandloper -Strapless en Wrap dresses

Scarlett Johanssen in D&G

Appel-Wrap of strapless jurkje net boven de knie

Cameron Diaz in Luella

Wanneer je zo een zomerjurkje wilt dragen op een festival, op een terrasje of waar het nogal frisjes is, kun je het zomerjurkje nog altijd fashionably combineren. 

De magic clothing items zijn: Legging, laarsjes, vestje en een sjaal.

www.collegefashion.net

Kim Kardashian jurkje+legging, laarsjes en blazer= winterdress

Hoe draag jij het liefst je zomerjurkje?