Lifestyle Business Club Event

We weten allemaal dat netwerken belangrijk is, maar eerlijk gezegd: meestal is het erg saai....Dit is niet meer nodig want er is een nieuwe manier van netwerken dan de standaard netwerk borrel en conventies!

 

Lifestyle Business Event is een netwerk event voor en door entrepeneurs meteen  onderneming gericht op Lifestyle, Beauty, Fashion, Horeca, PR en Media branche. Er waren +/- 350 entrepeneurs en een 35tal exposanten die hun bedrijf komen promoten.

 

Wij zijn naar het Lifestyle Autumn Business evenent geweest afgelopen maand. De avond werd georganiseerd door Erica Pool (YUME agency) en Arzu Aksoy (I AM ZU). Ik moet zeggen, het was een erg geslaagde avond!
 

 

Netwerken onder het genot van heerlijk eten en drinken, leuke mensen en een win-win situatie creeëren! Daarnaast werden ook nog geweldige prijzen weg gegeven dus het was meer dan netwerken, het was een avondje uit!

 

 

 

Denk je ook in WIN-WIN situaties om meer business te genereren?  Dan moet je de volgende keer zeker komen! ;)

 

Er staan al heel wat meer events gepland voor de komende maanden :

 

14 oktober Lifestyle (Business) Mommy Daddy event

20 oktober Tasting That Cheese Cake Contest

 28 december Lifestyle Business Xmas Ladies Brunch

 

Kortom, genoeg keus!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wordt lid van de groep

Like de facebook page

Volg ze op twitter