Shop fashionable en steun de strijd tegen borstkanker!

Het is weer Oktober aandacht voor borstkanker. Deze maand word er meer aandacht voor mensen die leven met uitgezaaide borstkanker. Borstkankerzorg is vooral gericht op genezing. Dat is logisch en belangrijk want van het moment van diagnose tot behandeling is tegenwoordig veel te doen.

Maar helaas is niet iedereen te behandelen en geneest 1 op de 5 borstkankerpatiënten niet. In de Oktobermaand zijn er allerlei activiteiten rondom (uitgezaaide) borstkanker om met elkaar meer aandacht voor dit thema te vragen. En ook vooral (jonge) vrouwen bewuster te maken van deze slopende ziekte! Bron

Nu heb je natuurlijk altijd de bandjes die je kan dragen en kan je een donatie doen. Maar er zijn ook veel fashionable ways om je steun te betuigen aan Pink Ribbon. Hieronder hebben we een paar voor de verzamelt

 

Pink Ribbon Magazine “Aandacht” 

Op 24 september werd het prachtige Aandacht Magazine gelanceerd. Een mooi, dik magazine. Een prachtig bewaarexemplaar vol inspiratie, prachtige foto’s en verhalen rond het thema ‘Aandacht’. Want aandacht is het mooiste wat je iemand kunt geven! Daarnaast is het magazine gekoppeld aan een website waar nog meer inspiratie en creatieve uitingen te vinden zijn. Met aandacht gemaakt door Sanoma Media. Iedereen heeft belangeloos meegewerkt. Susan Veenhoff, directeur Pink Ribbon nam het eerste exemplaar in ontvangst uit handen van Anita Mooiweer (uitgever en hoofdredacteur) en Quinty Trustfull (ambassadeur Pink Ribbon).

 

Koop het Aandacht Magazine hier!

 

Lady Africa Pink Items 

De Pink Hope Bracelet van LADY AFRICA. Met dit speciaal ontworpen leren armbandje van Lady Africa i.s.m. Down to Earth steun je de Afrikaanse variant van Pink Ribbon namelijk PINKDRIVE 

Van elke verkochte armband doneert Lady Africa namens jou, € 5,- aan PINKDRIVE 
een non-profit organisatie & belangrijkste Borstkanker Stichting in Zuid-Afrika die met mobiele units naar Townships & afgelegeven gebieden in Zuid-Afrika afreist om vrouwen de kans te geven zich te laten screenen tegen borstkanker. Daarnaast ondersteunen zij vrouwen met behandelingen tegen borstkanker.

Shop Lady Africa hier!

 

Missoni-Lindex Kledinglijn

Missoni en het Zweedse merk Lindex hebben de handen in een geslagen om een prachtige collectie te creëren. Van de opbrengst gaat 10 procent naar onderzoek voor borstkanker, van de verkoop van de armbanden maar liefst 50%! Shop snel want veel items zijn al uitverkocht!

 

Shop Lindex hier!


Ka'oir Survivor Lipstick

Deze neon kleurige lipstick is een van mij favorieten! De eigenaresse van het merk, Keyshia Ka'oir gaat borstkanker zo aan het hart dat ze deze lipstick heeft gecreëerd. De kleur staat voor de “bold” survivors van borstkanker en hun strijd en zij kunnen dan ook trots deze opvallende kleur rocken!

 

Shop Ka'oir Lipstick!


Studio 117 Iphone hoes

Met deze prachtige Iphone hoezen kan je ook je steun betuigen! Voor deze speciale actie heeft Studio 117 stoffen laten ontwerpen in Nederland en drukken in Amerika. Met heel veel zorg is de juiste stof en het juiste design geselecteerd. Het belangrijkste was dat de bekende Pink Ribbon lintjes centraal zouden staan en dat is gelukt!

Per hoesje doneert Studio117 € 10,- aan het goede doel.
Draag jij ook een steentje bij?

 

Shop Studio 117