Dolly Face met de Natural beauty Cocktails

Een Mix van fruitige natuurlijke ingrediënten die allemaal hand gemaakt zijn, zorgen voor de stralende, zachte perfecte Dolly face. Sinds ik in Engeland woon, wil ik zoveel mogelijk nieuwe producten proberen die ik nog niet in Nederland gezien heb, waaronder ook de Natural Beauty cocktails beauty producten. De schattige potjes zag ik voor het eerst bij een vriendin van mij en ik was meteen verliefd op de potjes die mij doen denken aan vroeger.

Toen ik de Natural Beauty Cocktails bij TK Maxx zag, kon ik de verleiding niet aan en heb ik de Casablanca Skin smoother met Almond en Jojoba gekocht speciaal voor de droge en gemengde huid. Een scrub met fijne korreltjes voor de droge plekjes en dode huidcellen. Na gebruik voelde mijn huid inderdaad veel zachter en frisser aan. Het leuke aan de producten is de gebruiksaanwijzing. Het verteld namelijk niet alleen dat je de scrub moet insmeren en afspoelen maar heel gedetailleerd dat je het naar boven circulerend moet insmeren en precies 13 keer moet afspoelen om het gewenste resultaat te krijgen.

Voor elke huidtype is er een aparte lijn met producten speciaal ontwikkeld voor de verschillende huidtypen.

 

De producten van Natural beauty cocktails zijn eco vriendelijk en bevatten geen kunstmatige kleuren, geuren en wasmiddelen. De schattige producten van Natural beauty cocktails zijn in Engeland, Amerika en Australie verkrijgbaar maar ook online te bestellen via http://www.dollfacebeauty.com/where-to-buy.aspx.

Al bekend met de Natural Beauty Cocktails? Wat is jou favoriete product?