Lady Africa's Pink Friday

Oktober was de pink maand. Het Hampshire Hotel - Babylon Den Haag & Lady Africa waren de initiatiefnemers van het 1ste PINK Friday Event in Den Haag. Het stond dan ook in het teken van de diverse goede doelen die zich hiervoor inzetten. Gedurende het evenement waren verschillende producten, presentaties en webshops op het gebied van luxe, cosmetica, mode, lifestyle, flora, food & drinks. Vrijdag 26 oktober is dames.nl een kijkje gaan nemen bij dit evenement.

We werden verwelkomd met een heerlijke pink cocktail

In de aankomsthal kon je de namen van geliefde opschrijven die de strijd verloren hadden.

 

Prachtige prothese BH's

Geen party zonder cupcakes!

Have a drink at the "MINI" bar

The fabulous host of the evening! (en Jo)

Blijf op de hoogte van alle evenementen van Lady Africa via

Facebook

Twitter