Clothes Show Live, het grootste Fashion show van de UK met dans, muziek en 270 kledingstukken.

Mode, haar, make-up, shoppen en als hoogte punt de Clothes live show met 270 kledingstukken! Afgelopen weekend ben ik twee dagen achterelkaar naar de 24e editie van de Clothes Show live geweest, mijn allereerste mode evenement in Engeland en het was ver boven mijn verwachtingen. Normaal gesproken vind ik modeshows wel ok, maar mode met dans, muziek en mooie modellen is wel de perfecte entertainment.

De collectie van Miss Selfridges, New Look, Top Shop en enkele andere populaire Engelse kleding winkels werden tijdens de show geshowd op modellen of dansers. Opvallend waren vooral de printjes en body con stukken die we de aankomende seizoen veel terug zullen zien.

Op de eerste rij heb ik naast de mooiste kledingstukken  "mooie modellen" mogen bewonderen. Zij opende de show...

De mannelijke modellen tijdens de show

Highlights van de show:

Cut outs bodycon

Black & White Graphic trend ook voor de mannen

Najaar Barok trend 

 

Luchtige stoffen in pasteltinten

Een van de geweldige dansstukken gebaseerd op de videoclip van Rihanna

Mijn Highlight van de show was toch de Gangnam style dans performance: