Party Alert: Mode Feestje!

 

We kennen allemaal de standaard fashion parties. Stands, beetje muziek wat bubbels...en dat was het eigenlijk wel. Nu is er een heel nieuw concept op de markt gebracht onder de naam Mode Feestje. Op 1 februari vind de eerste editie plaats in Rotterdam. Dames.nl ging rond de tafel zitten met de organisatoren van dit unieke feest om meer te weten te komen over dit nieuwe feest.

Hoe zijn jullie op het idee gekomen voor het concept “Mode Feestje”?

Achter Mode Feestje zitten twee vrouwen, namelijk mijn moeder (Dwien Smits) en ik (Lana Smits). Het concept is bedacht door mijn moeder. Mijn moeder is de hipste moeder die je ooit zult tegenkomen. Ze is sportief, slank, creatief, uiteraard modieus en heeft altijd nieuwe ideeën. Dit was zo’n idee. Wéér één in de afgelopen maanden waar ze er al zoveel had gehad. Dit was de beste; vernieuwend en onderscheidend, precies dat wat ze wilt neerzetten. Hoe ze op het idee kwam? Haar antwoord hierop is: ‘’gedachteloos’’. Dit betekent bij haar juist het tegenovergestelde, namelijk duizenden gedachten en ideeën in het hoofd die samen één idee vormen. Geloof me, dat wil je niet eens kunnen begrijpen. ;-)

Het komt neer op groot denken, denken in mogelijkheden en denken wat leuk zou zijn voor de mensen, maar ook voor jezelf als vrouw en organisator. Mode is haar ding, dus daar is ze op verder gaan brainstormen.

Voor wie is dit evenement bedoeld?

Dit evenement is bedoeld voor alle modieuze dames! Geen speurtochten meer door de stad of over het internet, want bij Mode Feestje kan je alle trends vinden. De dames kunnen aangeven dat ze op zoek zijn naar een bepaalt kledingstuk of accessoire, maar dit nergens kunnen vinden. Ook dan gaan wij opzoek voor hen en doen wij onze uiterste best om deze 1 februari te kunnen overhandigen!

Mode Feestje is voor de dames die zich ook willen onderscheiden. Wij kopen elk kledingstuk en accessoire maar beperkt in. Zo blijft het allemaal een beetje exclusief.

De eerste editie, 1 februari, is alleen voor dames, maar in de toekomst zullen we ook edities organiseren met items voor mannen. Dit betekent trouwens niet dat mannen niet toegelaten zullen worden bij de dames edities, maar aan kleding en accessoires is er voor hen nog even niks te vinden.

 

 

Wat kunnen de dames verwachten?

De verwachtingen van de dames mogen hoog liggen. Dat liggen ze bij ons ook. Ze gaan begrijpen wat wij bedoelen met het inmiddels veelgebruikte, figuurlijke woord ‘feestje’. We willen naast het aanbieden van leuke items ook betaalbaar blijven, dat mogen ze verwachten. Een feestje is geen feestje als je er heel veel geld aan moet uitgeven.

Als de dames kijken naar de foto’s van items die we inmiddels al hebben laten zien op onze facebook pagina en op twitter, krijgen ze een kleine indruk. Uiteraard is dit nog lang niet alles, we willen het wel een beetje spannend houden.
Ze kunnen een hele leuke avond verwachten!

 

Wat maakt dit feest anders dan alle andere lady/mode party’s?

Mode Feestje is een evenement die tot diep vanuit de kern wordt uitgewerkt door ons zelf. We halen de kledingstukken en accessoires uit alle hoeken en gaten, uit alle steden en landen. We steken hier heel veel energie in en willen alleen verkopen waar wij zelf achter staan en waarvan wij vinden dat het bij ons gehele plaatje past.

Mode Feestje is GEEN evenement dat bestaat uit stands! Dit vinden wij een heel rommelig beeld en dat willen we niet. Wat Mode Feestje wel doet is werken vanuit eigen concept, namelijk: de kleding en accessoires aanbieden op een totaal onderscheidende manier en beleving. Een ‘feestje’. Dit doen wij aan de hand van natuurlijk de items, maar ook de aankleding en locatie. We hebben een schitterende ruimte in grandcafé-zalen Engels, namelijk het dakpaviljoen. Vanuit hier kijk je uit over heel Rotterdam. De dames kunnen naast het winkelen genieten van een drankje en hapje. Op de avond zal er nog meer te zien en beleven zijn, maar wat dat is hou ik nog even geheim.
Wij werken nu samen met twee leuke meiden die ons perfect aanvullen op gebied van de accessoires en ook zij zullen de dames voorzien van veel moois! Dit zijn Marieke Rodenrijs van Rebelista en Kirsten Trarbach van Rebelle Rock.

Ik kan nog wel heel lang doorschrijven en een mooi verkooppraatje er van maken, maar ik wil iedereen van harte uitnodigen om het zelf te komen ervaren.

Waar kunnen we heen voor meer informatie?
Momenteel is onze officiële website nog ‘under construction’, maar in principe is alle informatie te vinden op onze Facebook pagina: www.facebook.com/modefeestje.
Ik adviseer de dames zeker om deze pagina in de gaten te houden, omdat er ook nog wel eens leuke items verloot worden. Ook zijn wij te volgen op twitter: @modefeestje. Kaartjes voor dit evenement kosten €6,50 en zijn te koop via ticketscript, die wederom op onze Facebook pagina staat.

Enthousiast geworden? Wij zeker wel! Alle fotos die je hier ziet zijn ook een voorproefje van de producten die verkocht zullen worden. Koop je kaarten via ticketscript hier https://t.co/bboP7OLO

Volg Mode Feestje via Twitter of Facebook. Tot 1 februari!