Upcoming Sample sales!!Nieuwste kledingcollectie shoppen voor de helft!

sample sale krist damesMet het nieuwe seizoen in de aantocht, hangen er weer nieuwe collecties (kleding) in de winkels. Dus shoppen maar! Maar met de economische crisis, is het wel de overweging waard om naar een sample sale te gaan.

 

Wat is een Sample Sale?

Een Sample Sale wordt meestal georganiseerd door kleding distributeurs. Grote merken zoals supertrash, guess maar ook hippe merken zoals Mina Uk, cheap monday organiseren deze regelmatig. Importeurs hebben van elk kledingstuk meestal maar 1 stuk op voorraad (een sample) en aan de hand hiervan kunnen winkels bepalen welke kledingstukken van een bepaald merk ze gaan bestellen voor de winkelcollectie. Vaak hebben kleding distributeurs dus heel veel kleding die ze dan overhouden, en die verkopen ze dus tijdens de sample sale maar dan voor veel miner dan in de winkel;) Een sample sale duurt meestal maar een paar dagen en wordt meestal 2x per jaar per merk georganiseerd.

 

Op naar je agenda!

28 februari-2 maart wordt er in de Janskerk in Utrecht een sample sale georganiseerd voor de volgende merken:

Velour, JC Rags, Ben Sherman, Opportuno, Day Birger et Mikkelsen, Hunkydory, 2nd DAY, Mina UK, Cheap Monday, Mink Pink, BKY Burkely, Akha Boots, Nola Nova, Deus ex Machina, Regazze Due, the Vault, Morse Code, Klijs en Boon, Puha, Ill boon, G.U.R.U.S. etc

28 feb :17:00-22:00  VIP avond

1 mrt: 12-19

2 mrt  : 10-18

Minimum sample sale op 3 maart op de Zamenhofstraat 150 in Amsterdam.

minimum sample 3 maart kristy

 Deze is overigens wel een exclusieve sale, dus deze afbeelding moet je wel uitprinten en meenemen!

Op 9 en 10 maart is er de sample sale van Drykorn

Een kleine impressie van de drykorn collectie.

Je kan er terecht vanaf 12:00- 18:00 op beide dagen.

Ook is dit weer een exclusieve sale dus mag je deze afbeelding uitprinten:

Sample sale ze!