Sephora verlaat de Nederlandse markt per 1 juni 2013

Iedereen kent vast wel het beauty make-up merk Sephora. Helaas is er slecht nieuws voor de dames onder ons. Zonet is er op de Facebook page van Sephora aangekondigd dat de page gaat sluiten, voor verdere informatie hebben ze een link gepost. De link leidt tot de website van Sephora met het volgende bericht:

 

Sephora focust op internationale groei

Sephora zal per 1 juni 2013 de Nederlands markt verlaten. Tot in de loop van mei kunt u genieten van ons uitgebreide assortiment binnen de V&D bij onze vestigingen. Graag willen wij al onze klanten en relaties danken voor uw loyaliteit. Via deze pagina houden we u op de hoogte over de ontwikkelingen rond Sephora Nederland.

U kunt blijven genieten van de artikelen van Sephora door deze te bestellen via www.sephora.fr

Dat vinden wij van Dames.nl natuurlijk heel erg jammer =( 

 

De prijzencircus bij V&D gaat vanaf 21 maart weer van start! Helaas is het niet netals voorheen 3 stuks make-up voor €10. Het is echter wel de laatste kans om voordelig Sephora make-up in te slaan. Mis het dus niet!

Wat waren jouw ervaringen met Sephora make-up? Vind je het ook zo jammer dat Sephora stopt in Nederland? Gaat men nog massaal Sephora make-up inslaan?