Kom 2 juni naar de Wear for Love boutique

 

You are officially invited to the Wear for Love Boutique at The College Hotel

Kom 2 juni 2013 boutique shoppen bij Wear for Love in The College Hotel in Amsterdam! Een deel van dit luxueuze boutique hotel zal deze dag omgetoverd worden tot een fashionable pop up boutique met de exclusieve collecties van Wear For Love.

Deze keer zal de Wear for Love Boutique geheel in het teken staan van get ready for the summer.

De Wear for Love Boutique zal gevuld zijn met prachtige merken als o.a. Nikkie by Nikkie Plessen -  Belle Noel by Kim Kardashian - Ydence – Fashionchick - Jacky Luxury - La Mer Collections – Toi et Moi - MbyM - Mink Pink - One Teaspoon - Stylestalker – Khroma Beauty. Stuk voor stuk collecties van kleding en accessoires voor de vrouw die zich durft te onderscheiden. 

Wear for Love Girls
Zo moeder zo dochter… Ook voor de kleine fashionista’s verkoopt Wear for Love nu ook de mooiste fashion items! Wear for Love heeft een selectie gemaakt van mooie, draagbare en betaalbare kleding voor de Wear for Love Girl.
Op 2 juni zal de Girls collectie worden gepresenteerd in The College hotel dus ook de kleine fashionista's zijn welkom! 
Zo zullen onder andere de stoere broeken en chique jurkjes van Jacky Luxury Girls en de stoere leren jasjes van Ibana in de meeste prachtige kleuren verkrijgbaar zijn in de pop-up boutique. Wear for Love Girls is er voor de meiden in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. 

Je zult deze dag verrast worden door een hoog fashion gehalte, speciale kortingen tot 70% en een goedgevulde goodiebag. We verwelkomen je graag met een glaasje bubbels!

Na het shoppen ben je welkom op het terras van The College Hotel voor een Fashionable Wear for Love cocktail.

Sneak Peek van een paar producten uit de webshop

 

En Kardashian Beauty cosmetica! Ben hier zelf super benieuwd naar!

RSVP naar info@wearforlove.com en laat weten met hoeveel personen je aanwezig bent.

Bij vertrek ontvangt je een lady-like give away!

 

Zien we jullie daar? Laat via de Facebook event pagina weten of je erbij bent!