Shopping Night Den Haag 27 juni 2013

A.s. donderdag 27 juni 2013 is het weer zo ver, dan vindt de Shopping Night in Den Haag plaats! Een avond vol aanbiedingen en entertainment waarbij de winkels tot middernacht geopend zijn. Het evenement wordt afgesloten met een indrukwekkend optreden van Koen Herfst, de Haagse drummer die momenteel naam maakt door zijn optredens met Armin van Buuren.

Mode op grote hoogte
In de Grote Marktstraat vormen twee fashiontorens van elk vijfenhalve meter hoog het hart van ShoppingNight. Met recht kan dit jaar dan ook gesproken worden van ‘High Fashion’. Tussen 18.00 uur en 23.45 uur vindt ieder half uur een modeshow plaats waarbij alle denkbare kledingstijlen voorbij komen. De modeshows worden mede mogelijk gemaakt door Hema, V&D, P&C, de Bijenkorf, C&A, Cute but Wrong, Oger, La Ligna, Van Os tassen en koffers, Black Mar en Calexis. De visagie en hairstyling van de modellen wordt verzorgd door het team van topkapper Rob Peetoom. Zie je de outfit van je dromen, dan kun je hem die avond meteen aanschaffen. Alles wat op de catwalk geshowd wordt, is direct te koop in de Haagse binnenstad. Volledig programma.
 
 
Bijkomen en bijhouden
Bijkomen doe je tijdens ShoppingNight op de Grote Markt op de B-locatie ofwel The Place To B met bbq en allerlei andere zaken die met een ‘b’ beginnen. Of je strijkt neer bij de verschillende restaurants (met goodiebag!). Na afloop kun je je vermoeide benen ten ruste leggen in één van de hotels met een speciaal ShoppingNight Late Check Out arrangement. Kijk op de website www.shoppingnight.nl voor meer informatie over de speciale arrangementen en over de aanbiedingen, kortingen en de programmering van de ShoppingNight. 
 
 
Meer info zie:

Tekst en beeld credits: Shopping Night