Creëer je fashion looks en doe inspiratie op voor jou eigen look op Stylight

Fashion mood boards zag je al eerder in tijdschriften zoals Cosmopoliton en Glamour. Een combinatie van verschillende leuke items die een look vormen. Altijd leuk om die boards te zien ter inspiratie voor mijn eigen outfit of look.

Laatst kwam ik op Stylight terecht waarbij ik mijn eigen Fashion mood boards kon maken en fashion boards van andere gebruikers kon bekijken. Op de website is er al een groot aantal leuke items aanwezig die door andere gebruikers zijn toegevoegd waarmee je eigen board kan maken. Je kan je eigen foto's uploaden en items toevoegen om je look compleet te maken. Zo maak je nieuwe looks met items die je al bezit en nieuwe items die te vinden zijn via Stylight.

De afgelopen dagen heb ik heel wat tijd door gebracht om looks te creeeren want ik ben weer toe aan een nieuwe garderobe, dit is het resultaat:

Ik heb op de website verschillende boards gecreëerd die ik altijd weer kan aanpassen als ik weer leuke items zie. Ideaal want af en toe koop ik een item waarvan ik achteraf spijt van heb omdat ik het niet weet te combineren. Als ik leuke items zie kan ik ze bijvoorbeeld ook opslaan en later terug vinden.

 

 

Door mijn eigen lookboards kan ik eventueel kijken of er items zijn waarmee ik het kan combineren en andere gebruikers hebben ook misschien dezelfde item in hun look board waardoor je inspiratie krijgt voor je eigen board. Bijvoorbeeld de blazer in mijn board is ook te vinden in andere Fashion boards.

Ook leuk is dat je eigen foto's kan toevoegen, filmpjes, muziek en quotes. Een paar boards van mijn favoriete gebruikers:

Maginfiqueblog

Jean29

Fannylyckman

Love your looks, Share the Fashion!