Kom naar de Wear for Love Cocktail Party!

Wear for Love is een Online Fashion Boutique voor vrouwen die op zoek zijn naar unieke merken met een eigen identiteit. We gaan niet mee met de massa maar laten ons inspireren door de trends en creëren onze eigen style. We kiezen ervoor om onze collecties te selecteren op basis van exclusiviteit, creativiteit en kwaliteit. Welke vrouw droomt er niet van om uniek te zijn, originele items te dragen en zich op en top vrouw te voelen. 

De online fashion boutique is gevuld met prachtige damesmerken als o.a. Nikkie by Nikkie Plessen, Belle Noel by Kim Kardashian en Kardashian Beauty

 

Wear for Love 2nd Anniversary

Wear for Love mag alweer haar tweede kaarsje uitblazen. 
Deze speciale dag willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Je bent dan ook van harte uitgenodigd voor de Wear for Love cocktail party!

Vrijdag 30 augustus willen wij samen met jullie onze 2nd anniversary vieren .
Dit doen we op ons prachtig ingerichte kantoor in Breda met drinks, bites, fashion, goodies’s and presents! Samen met onze sponsors Cointreau, SuperTrash, She Energy Drink, Masterpiece of Cake, Dr. van der Hoogh, Milachocolata en Polaroidz gaan we er een geweldige avond van maken.

Wie jarig is trakteert! 
Daarom zullen we deze avond prachtige cadeaus weggeven, shop je de nieuwe collectie met 29% korting en staan er geweldige goodiebags voor je klaar. Onder het genot van een cocktail en de swingende beats van de DJ zul je deze avond verrast worden door een hoog fashion gehalte en geweldige give-aways.

Wil je deze fashionable cocktail party niet missen?
RSVP dan naar 
rosalie@wearforlove.com en laat weten met hoeveel personen je aanwezig bent.

 

 

Like Wear for Love op Facebook

Volg de dames op Twitter

en shop op de Website