Fanz presents: EXCEPTION III

Vrijdag 7 maart vanaf 19.00 uur vindt de derde editie van het multidimensionaal Lifestyle & Fashion event; ‘EXCEPTION’ in het internationaal Cultuurpodium Podium Mozaïek plaats. Een event waar fashion, kunst, fotografie en muziek op unieke wijze een platform krijgen. 

Het Lifestyle & Fashion event ‘EXCEPTION’ staat inmiddels bekend om haar vooruitstrevende programma’s met veelbelovende talenten met diverse achtergronden uit heel Nederland. Op 7 maart starten wij met een innoverende animatie film van IKKAI, een productie van Gerda Postma. Voor het mode programma zijn het dit jaar de talentvolle designers Sarah El Mahi en Ilona Putkaradze die een spetterende fashionshow geven. Het begeleidende audio- en visuele gedeelte is van en op maat geselecteerd door de succesvolle label Rwina Records. Na alle Fashion is de avond nog niet afgelopen! BOMBILATE verzorgt een live optreden met Funk, Soul en Rock om ‘the fifth anniversary’ feestelijk af te sluiten!

Win een uniek Shamtastico shirt

De tweede helft van de avond begint in onze ONE DAY EXPO. Dit jaar vertegenwoordigen wij de getalenteerde designer Shamir Sakridan als ‘YOUNG TALENT 2014’. Shamir deed mee aan de Kunstbende finale 2012 en heeft stage gelopen bij de welbekende designer Bas Kosters. Deze avond mogen wij genieten van zijn ‘levende’ Mode installatie.

Zijn je nagels nog niet gedaan voor het weekend? Laat je dan nog even verwennen door Trash & Ready nail art. Voor een professionele make-up look kun je terecht in onze beautycorner. Make-up by Ness en Imane’s photography nemen live een tutorial op voor FAnZ & Make-up by Ness channel op Youtube! Alsof dat niet genoeg kun je kans maken op een kledingcheque ter waarde van €100! Hoe? Laat jouw VOGUE pose 2014 vastleggen door Modefotograaf Daisy van Knotsenburg. STYLE EDITION; het adviesbureau voor jouw styling en make-up, selecteert de meest unieke en fashionforward foto als winnaar van deze challenge. Last but not least maakt de veelbelovende illustrator Sella Molenaar ‘on the spot’ een illustratie van dit prachtige event!

Fanz?

FAnZ Productions is o.a. gespecialiseerd in het organiseren van (artistieke) fotoshoots, fashionshows en kunst/foto/mode exposities voor eigen producties en externe opdrachtgevers. Het productiehuis bedenkt en voert innovatieve concepten uit om een platform te creeren voor veelbelovende kunstenaars en modeontwerpers. Dit wordt onder begeleiding van de projectleider mede mogelijk gemaakt door een professioneel team.

FAnZ staat er om bekend haar diensten op geheel eigen en unieke wijze te lanceren. De lancering van ‘Fabric of Art | Buy, swap & customize’ en de (uitverkochte) Lifestyle & Fashionevent ‘EXCEPTION zijn hier voorbeelden van.

TICKETS & MORE INFO
PRE-SALE: 12,00
DOOR: 15,00
50% korting voor bewoners uit Stadsdeel West op vertoon van naam en adres!
http://www.podiummozaiek.nl
kaartverkoop@podiummozaiek.nl