Super(Trash) Dames Team supporting Oranje!!

Super(Trash)team supporting ORANJE!!!

Na de mooie overwinning van Spanje afgelopen vrijdag, kon ik niets anders dan nog enthousiaster oranje supporten… Snel op jacht naar iets oranjes voor de volgende game op woensdag 18 juni....!

Dus….toen ik vandaag met mijn allerliefste aan het shoppen was,viel ons oog op dit superleuke jurkje  van Supertrash. 

Super trash WK jurk mini wk jurk

Zelf ben ik echt dol op Supertrash, al sinds het merk bestaat kocht ik al kleding van supertrash. Van oorsprong amerikaans, maar overgenomen door onze eigen hollandse Olcay Gulsen. Het is nu nog populairder dan ooit in ons kikkerlandje geworden en ...ze heeft speciaal voor het WK een jurkje ontworpen om oranje te supporten. 

supertrash wk jurk 2014En het leuke is , ze heeft niet alleen voor ons een jurk ontworpen maar ook voor onze kleine lieverds!! Dus toen ik voor de schappen stond, kon ik niet anders dan voor ons beiden een jurkje aan te schaffen.( Ook omdat ze het jurkje niet los wilde laten en meteen aantrok) De prijs is ook zeer betaalbaar. Normaal ligt de prijsklasse tussen de 50-150 euro voor een jurkje van supertrash.  Dus voor de prijs hoef je het ook niet te laten!! maak trouwens geen reclame hoor voor ze(misschien die ene die gratis is)

Het jurkje is voor volwassenen in de maat s-m en L-XL en voor onze lieverds in de maten 4-8 jaar en 8-12 jaar.  Niet duur en volop te koop bij de appie heijn.

Je kan ze met de print voor dragen of de print op je rug.

supertrash wk jurk kristy esther

Jrukje voor volwassenen heb je met een bonuskaart al voor €9.99  en het jurkje voor onze lieverds : slechts €6,99