Michael Kors ook in Den Haag!

Nieuwe Michael Kors store open in Den Haag!

  Gister was de Michael Kors store geopend, en ik was er natuurlijk als de kippen bij.

Op straat trekken de etalages met deze Amerikaanse billboards gelijk je aandacht. Waar het in nederland draait om minimalistisch design en simplistisch, draait het bij Michael Kors om groots en opvallend. Megagrote billboardstickers op de ramen, in plaats van de nederlandse lichtbakken met enkel de naam van de winkel en het bijbehorende logo. Billboards zijn heel amerikaans, en superherkenbaar. Je weet gelijk: Hier moet ik zijn!

 

Eenmaal binnen weet je niet waar je moet kijken. Echt een walhalla van tassen en schoenen. En het personeel is ook helemaal “Michael Kors”. Het vriendelijke en behulpzame personeeel lacht je toe in kleding van Michael Kors,de schoenen, je wordt helemaal nieuwsgierig en hebberig naar de gehele collectie, alles klopt gewoon. Kom je in eerste instantie, voor de tassen, eenmaal het vrolijke en goedgeklede personeel gezien te hebben dan weet je het zeker: ik moet naar achter! De kledingrekken vol met Michael Kors, jurkjes en truitjes hangen namelijk helemaal achterin.

Michael Kors vindt ik echt een geweldig merk, mooi design, en toch wel een beetje betaalbaar. Betaalbaarder dan Chanel, LV en toch een knipoog naar het design van deze. 

chanelgehalte is hoog ..I love it, I love it and I love each one of those pieces!

 

Midden in de winkel zie je vitrines met horloges en sieraden. Echt alles hebben ze hier van Michael Kors, en je hoeft niet meer online te bestellen of helemaal naar Amsterdam af te reizen hiervoor.  Je kan als het ware jezelf helemaal in Michael Kors steken. Van oorbellen tot aan horloges, schoenen,zonnebrillen echt alles hebben ze hier van het merk.

En each purse or bag you can match with your phone case;) natuurlijk ook van Michael Kors. 

Premium bags with a premium price tag

Ook een leuk weetje, dit is de premium collectie van Michael Kors, er zit wel een hoger prijskaartje aan maar dit zijn wel een van de eerste items designed by Mister Michael kors himself.

wauw, wauw en wauw , I love bags, en natuurlijk hebben ze ook nog superleuke schoenen, tassen,jurken, so see for yourself;)

Dit kan allemaal op dit adres hieronder: (en ja, ik heb ook een uitnodiging ontvangen als echte fan)