Braun Silk Epil 5 Review

Review Braun Silk Epil 5 Wet & Dry

braunsilkepil5 kristy

Braun lanceerde onlangs een nieuwe opvolger van de succesvolle braun silk-epil lijn.
De nieuwe silk epil 5 wet & dry speciaal voor jonge vrouwen. En ik was natuurlijk van de partij!

Het regende wel toen ik in amsterdam aankwam en ik was zelfs nog een beetje vroeg( wat bij mij bijna niet voorkomt)….maar…… ik werd wel supervriendelijk en warm verwelkomd.

Dus de introductie met het mooie uitzicht op de regen was zo slecht nog niet.

We kregen een speciale training over de bijzondere nieuwe features van dit mooie apparaat

introductie helemaal in braun silk epil stijl

Allereerst hebben ze de nieuwe Braun Silk Epil in drie vrolijke kleuren uitgevoerd... Zoals je hierboven kunt zien kregen we het op ons bordje gepresenteerd

Hij is dus in drie kleuren te koop, roze, blauw en paars! Drie vrolijke (vrouwen)kleuren!

De meest belangrijke features heb ik hieronder mooi in een schema gezet.

kristy braun silk epil 5 picture made collage epileerapparaat

  • Extra zacht epileren
  • Superkleine haartjes worden meegenomen 0,5 mm
  • Waterproof
  • Volgt contouren lichaam door bijzondere huidcontact-kop

Het apparaat heeft een supermakkelijke grip het heeft namelijk een rubberen grip met ribbeltjes dus hij glijdt niet snel uit de handen. Kan tegen water zoals je in het schemaatje ziet, dus onder de douche kan je deze ook gebruiken! En hij spoelt alle langsgekomen haartjes lekker weg.

Ook zit er een klein borsteltje bij waarmee je haartjes van het apparaat of je benen weg kan vegen:

 Plus..…hij is supercompact,niet zwaar, en dus fijn om mee op reis te nemen.(naar een warm land?) :P 

En hij is echt zoals bij de introductie aangegeven superfijn. En ik kan het weten want ben er nu echt dol en ik gebruik hem nu vaak …En yes ik heb hem! En welke kleur? Turqooiseblauw! Net als mijn kamer: )  Alleen al omdat hij niet in saai wit of zwart is uitgevoerd wil ik hem al sneller pakken om te gebruiken! Wordt er vrolijk van!

.Het apparaat is niet heel duur. Ze zijn al vanaf 69 euro te verkrijgen.Het apparaat zelf heeft twee standen een zachtere stand voor de bikinilijn en een snellere stand voor de benen.

Ben eigenlijk altijd al een voorstander van harsen geweest omdat  ik altijd kleine haartjes wil meepakken (en in mijn geval ook dode huidcellen) Maar dat werkt in de praktijk niet altijd even goed. (Denk aan plakkerige strips, en de tijd die je kwijt bent om de restjes hars te verwijderen. En dan nog niet te spreken over de hoeveelheid strips die ik heb verbuikt. Volgens mij zijn er al heel veel bomen omgekapt voor de strips die ik heb gebruikt. Het is niet echt milieuvriendelijk. Maar dit pak je gewoon even snel en even over je benen halen en klaar!

En zijn mijn benen glad of zijn ze glad?:P 

De Silk epil 5 wet & dry wordt in drie pakketvarianten uitgevoerd:

 

Ook als extra feature: er zit een massagekop op dus nog fijner en zachter epileren. En eerlijk gezegd wil ik geen andere ontharingsmethode meer! Je voelt als het ware alleen het apparaat als hij de haren meetrekt, maar de zijkanten van de apparaat voelen supercomfortabel aan. De modellen kosten respectievelijk 69,79 en 99 euro. (Dit zijn adviesprijzen). Wel is model 531 (de roze) het enige model waarbij je een verlicht pincet krijgt.

En geniet nog van de laatse mooie nazomerse dagen met gladde benen! 

We hoeven onze benen dus niet meer te verstoppen onder de panties en broeken tijdens een feestje! 

Het apparaat is nu dus overal verkrijgbaar!