Acqua di Parma Limited edition Rosa Nobile

 

Wanneer je op vakantie bent in Italie, wil je natuurlijk een echt italiaans exclusief product bemachtigen. Helemaal hebberig wordt je als je in een winkel terechtkomt van Acqua di Parma, producten die je in je hotel volop kunt uitproberen.

En ik heb een echte musthave ontdekt als je van rozen houdt!

Acqua di Parma is vooral gericht op mannen, maar ze hebben ook een unisex lijn. Ik kende het merk toevallig van mijn toenmalige vriend die met een luxe ouderwetse manier scheerde met een lekkere aftershave product van Acqua di Parma.

Omdat mijn hotel samples had van de shampoo en conditioner en dit mijn haar echt superzacht maakte, waagde ik de gok en liep de free levitra winkel in. 

 

In plaats van alleen maar omgeven te worden door mannelijke zware geurtjes zag ik ook mooie vrouwelijke parfumflesjes en geurtjes. En dan spot je opeens deze beauty: een limited edition bottle van een superlekkere rozengeur. de musthave op de toilettafel van elke vrouw.

Op dit product werd ik helemaal verliefd en het ruikt zoooo lekker!

Deze beauty kost maar liefst 146 euro in de winkel in milaan. Niet de geur is limited, maar de fles.

Maar ik weet bijna zeker dat elke italiaanse vrouw zo een exemplaar heeft. Want de geur is precies zoals een bosje verse rozen, waar wij vrouwen zo van houden.

De limited edition bottle is met de logo van een roos versierd, en is ook nog eens navulbaar. Overigens een leuk weetje: deze rozenlogo is van bladgoud. Ik ben helemaal verliefd, heb hem helaas niet gekocht maar misschien ga ik nog eens een keer terug naar milaan:)

De normale fles zonder het rozenlogo kost 114euro: ) De geur is lekker als je van een subtiel geurtje houdt en van rozen in de meest pure geurvorm.