Tonight: Shopping night in den haag

Als je vanavond nog geen plannen hebt: Head to the Hague!

Vandaag wordt voor de 10e keer het jaarlijkse shopping night gehouden in den haag. De winkels in het centrum gaan vandaag niet standaard om 18 uur dicht, nee ze blijven open tot maar liefst middernacht! Inclusief mijn favoriete warenhuis de bijenkorf. Ook al weet ik niet of ik dat hier mag vermelden. Vanaf 17:00 uur wordt het feestelijke event ingeluid met taart. De straten zijn feestelijk versierd, podia worden opgezet en er zijn modeshows.

Maar ook voor de kids is er heel wat leuks te beleven: Op de haagsche bluf is er namelijk van 16:00-21:00 namelijk een caroussel, suikerspinnen en leuke dansshows te zien. En als highlight voor de sportievelingen en dansfanaten onder ons: Healthcity (bij pathe spuimarkt) organiseert leuke workshops waaraan je kan meedoen en waarbij je ook nog eens kans kan maken op een gratis maand sporten:D

Shop ze!And maybe see you tonight:D

Voor meer informatie over de leuke acties : http://www.shoppingnight.nl/