InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Lisa

Lisa  

Lisa Yeng, is van Chinese afkomst, geboren en opgegroeid in Nederland. Doordat ze thuis Kantonees spreekt en op de Chinese school heeft gezeten, beheerst ze naast Nederlands de talen Kantonees en Manderijn.

Lisa is zeer gepassioneerd over koken en bakken en vanaf jongs af aan vond ze het altijd al leuk om creatief bezig te zijn. Zo maakte ze in haar vrije tijd vaak verschillende taarten en gebakjes en hielp ze haar moeder mee met het bereiden van gerechten. Ze kon niet wachten totdat ze zelf oud genoeg was om de keuken aan haar creaties toe te wijden.

Naast het koken en bakken, vindt Lisa het ook leuk om haar creativiteit te stoppen in fotografie en allerlei andere innovatieve dingen.  Ze beschrijft zichzelf als een open minded persoon, die alles wel wil proberen en ontdekken.

Dat ze naast het creatief bezig zijn ook nog eens pienter is, heeft ze bewezen door in November 2011 haar master titel Marketing te behalen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Haar toekomst plannen zijn om eerst een goede baan te vinden in de Marketing sector om uiteindelijk een professional te worden in de richting van online marketing.
Naast deze doel voor ogen streeft ze ernaar om anderen te inspireren met haar verrassende voedsel creaties en anderen te motiveren om het hef in eigen handen te nemen en te experimenteren in de keuken.

Via Lisa’s blogs zal ze jullie proberen te inspireren over haar passie voor koken en bakken. Daarnaast zal ze vertellen over haar dagelijkse bezigheden.

Quote  is: Be yourself, but don’t be ordinary ;)

Ken je ons al?