KIKO MIlANO ook verkrijgbaar in DEN HAAG! En my favo product van kiko reviewed

Het was nog een verrassing wanneer precies de Kiko Milano Store in den haag zou openen. Een weekje terug waren ze nog volop bezig met bouwen en stond er: coming soon.

Maar hoe toevallig: Ik kom net uit new York en wil even wat halen en tadaa! Ik was een van de eersten die binnen een kijkje mocht nemen.

Oeh I love this big brush! Speciaal voor glittering your body met de feestdagen;) Een leuke wish list item voor de kerstman? :P

En hoe toevallig: Mijn nagellak removerpads waren net op en ik heb nog geen goede vervanger ervoor kunnen vinden but finding this product absolutely made my day!kristy kiko milano nailpolish padHet zijn dunne schijfjes die doordrenkt zijn met nailpolishremover maar dan wel zonder aceton. Dit is minder schadelijk voor je nagels. En het ruikt fris naar een citrusachtige geur. Waarom ik zo dol op deze ben? Met 1 swipe over je nagel is de polish weg! Natuurlijk moet je wel 2 seconden laten rusten maar het gaat supermakkelijk. En zonder te moeten schrobben.

Voor deze pads moest ik altijd naar onze buren in Duitsland of Engeland maar het is nu ook gelukkig volop in de winkel in Den Haag verkrijgbaar en het kost maar 2,90!

De winkel is een walhalla van producten en leuke giftsets voor de aankomende feestdagen. En je wordt superhebberig van alles maar ook van de lage prijzen die ze aanhouden.

Kiko Cosmetics heeft een zeer uitgebreide lijn. Ze hebben producten voor het lichaam, nagellakjes en naast alle make up zelfs parfum!

I soo love these colours!!En ze zijn niet duur!

Ze zijn vanaf vandaag open in de spuistraat in den haag.