Vrouwenparty met echte mannen in ondergoed

De lingerie party voor vrouwen is iets anders dan de traditionele Tupperware of lingerie party. Met deze vernieuwende party ervaar je het ondergoed echt met je zintuigen; je voelt de kwaliteit en je ziet boven al de pasvorm bij een levens echt mannelijk model. Je selecteert in overleg met de aanwezige dames een van de vele modellen boxer shorts. Het model toont vervolgens het gevraagde ondergoed. Hiermee krijgen de dames een goed beeld van wat zij kunnen aanschaffen voor manlief thuis. De manier van promotie en verkoop is al jaren een succes bij Tupperware.

Vrouwen en herenondergoed
Waarom een lingerie party met vrouwen en herenondergoed? Wat blijkt, herenondergoed wordt voor het merendeel gekocht door vrouwen! Uit onderzoek van een ondergoed distributeur blijkt verder dat 81% van alle ondervraagde vrouwen wel eens herenondergoed voor hun mannelijke partner koopt. 62% geeft aan dit regelmatig of altijd te doen. Vrouwen voelen zich verantwoordelijk voor de aanschaf van nieuw herenondergoed voor hun man of partner. Wat opvalt is dat de meeste ondervraagde mannen beweren zelf hun herenondergoed te kopen. Herenondergoed is dus nog steeds een vrouwending!

Achtergrond Mash
Mash is afkomstig uit Braziliƫ, gezien het tropische klimaat in Braziliƫ, heeft Mash al jarenlange ervaring met het maken van luchtig zittend ondergoed. De boxershorts van Mash zijn gemaakt van luchtige en zachte stoffen. Hierdoor hebben de elastische boxers, zonder voelbare naden, een zachte pasvorm.

Wil jij ook een keer een aantrekkelijk mannelijk model enkel gehuld in zijn ondergoed bij je thuis? Via de website Masheurope.com kan je je inschrijven voor een lingerie party bij jou thuis. http://www.masheurope.com