Modieus aan de fitness!

Om een beetje door die depressieve winter heen te komen is het belangrijk om je gezond en fit te voelen. Wat dacht je van een fanatieke en intensieve workout? Je krijgt er super veel energie van en het is natuurlijk mooi meegenomen nu we weer richting de zomer gaan! Het vergt natuurlijk wel wat motivatie om ook daadwerkelijk naar de sportschool toe te gaan, maar zodra je er eenmaal bent ben je blij dat je bent gegaan! Klinkt herkenbaar toch? Zorg ervoor dat je de juiste sportkleren draagt bij de juiste sport en er stiekem ook nog een beetje sexy uitziet!

 

Sportoutfit shoppen

Ben jij een fanatieke hardloper? Goed bezig! Voor deze sport is het van belang dat je goede kleren draagt, voornamelijk de goede schoenen. Tevens is het leuk om de hippe trends te volgen op het gebied van sportkleding. Waarschijnlijk heb je hem al gespot: de strakke sportlegging! Ze zijn verkrijgbaar in een halflang en lang maatje, zodat je nog een beetje keus hebt en je jouw voorkeur kan bepalen. Combineer deze strakke sportlegging met een felgekleurd sportshirt en jij loopt er zelfs tijdens het sporten goed bij. Ook voor fitness, spinning en dans is deze outfit meer dan geschikt. Als je het aandurft kun je ook kiezen voor de korte sporttop. Heel leuk bij een zumba of hiphop les en natuurlijk lekker vrouwelijk.

 

Hello Nike’s

Als je aan sneakers denkt, denk je hoogstwaarschijnlijk meteen aan Nike’s. Ze zijn super vet en perfect voor het sporten. Deze multifunctionele schoen staat goed onder je strakke sportlegging maar ook gewoon onder een skinny jeans als je niet aan het sporten bent. De meest geliefde schoen is toch wel de Nike Air Max. Helaas is dat ook te zien aan het prijskaartje. Zit je even krap bij kas, maar wil je toch leuke gympjes onder je outfit dragen? Ga voor de nog-altijd-super-leuke-en-vertrouwde All Stars! Draag ze tijdens het sporten of gewoon op een lekkere lentemiddag.

 

Almost ready!

Tijdens het sporten is het heerlijke om naar muziek te luisteren en te genieten van de beat op de achtergrond. Schaf een handige bluetooth headset of juist vette bluetooth speakers aan, zodat je jouw favoriete nummers via je smartphone kunt luisteren. Ben je soms een beetje inspiratieloos qua buik- of beenspieroefeningen? Neem eens een kijkje op Youtube via je Samsung Tablet voor wat effectieve oefeningen. Schaf bijvoorbeeld tevens een leuke én handige Samsung Galaxy Note 10.1 hoes aan met ingebouwde standaard, zodat je de oefeningen kunt doen en tegelijkertijd het filmpje kunt bewonderen.

 

Met de juiste outfit en accessoires gaat dat sporten zeker goed komen. Zet even door en houd dat strakke bikinifiguur in je achterhoofd!