Esthechoc: Speciaal ontwikkelde chocolade reep die de huid mooi houdt!

Dat vrouwen en chocolade onafscheidelijk zijn, is geen nieuws. Er is echter onlangs nieuws uitgebracht dat er een chocolade reep op de markt komt die je huid mooi maakt! Helemaal te gek vind je niet?

Telegraaf:

Onderzoekers aan de Universiteit van Cambridge hebben - speciaal voor het vrouwelijk schoon - een chocoladereep ontworpen die niet alleen de huidstructuur van vrouwen tussen de 30 en 50 verbetert, maar die ook rimpels tegengaat. Daar kan toch geen pot crème tegenop?

De Esthechoc (naam van de beauty chocolade) is uitvoerig getest. Bij vrouwen die een maand lang van deze chocolade hebben gesnoept, is de doorbloeding van de huid beter en ontstekingen werden aanzienlijk minder.

Waar komt de werking vandaan?

Ivan Petyaev, ontwikkelaar van deze wondermiddel heeft daar antwoord op. Deze chocolade zou net zoveel anti-oxidanten bevatten als een hele zalmfilet en verder bevat het polyphenol.

Women-online.nl:

Esthechoc is gebaseerd op 70% Cacao donkere chocolade en staat voor een combinatie van twee van de meest krachtige antioxidanten met anti-aging eigenschappen – cacao flavanolen en mariene carotenoïde astaxanthine. De mix van eigen technologieën achter het laboratorium en klinische ontwikkeling van dit cialisfrance24.com product stelt deze bioactieve moleculen tot een zodanig niveau dat een stuk Estechoc van 7,5 g stuk flavanol activiteit levert dat gelijk staat aan 100 g pure chocolade, en astaxanthine tot het niveau van 300g van wilde Alaska zalm.

Wanneer verkrijgbaar?

De Esthechoc wordt volgende maand gepresenteerd tijdens de Global Food Innovation Summit in Londen. Hoeveel het gaat kosten is helaas nog niet bekend. Volgens bronnen is het calorie gehalte wel hetzelfde als een normaal stukje chocolade.

Wat vind jij van deze nieuwe uitvinding? Zou jij er gebruik van maken?