2nd AUSSIEversary!

Het Australische haarmerk Aussie viert haar 2nd Aussieversary en wij waren daarbij!

Geheel in stijl op een hele leuke locatie (Pllek, Amsterdam) mochten wij bij de feestelijke 2nd Aussieversary zijn.
Een gezellige middag vol interassente facts (60% van de vrouwen in het onderzoek in opdracht van Aussie zegt zich beter te voelen als hun haar goed zit. hmm ik hoor denk ik wel bij deze 60%), heerlijke en zeer Australische lekkernijen (inclusief male models) en een goodiebag gevuld met heerlijke aussie producten!
Waaronder de 3 minute miracle reconstructor. Een intensieve conditioner met echte Australische en verzorgende ingredienten (eeuwenoude Australische bladeren van de Blue Gum eucalyptusplant, jojoba-olie en voedende olien van de Australische macadamianoot) tegen statisch haar. Mutsloos en capuchon-vrij vol trots de winter in dus dames!