Dagelijkse gezichts verzorging

Oef heerlijk die zon! 
Heerlijk die clichés van veelste vrolijke mensen op straat, ineens iedereen op de fietst waar voorheen
de helft lui de tram/auto pakt, alle melkflessen op het strand en gewoon lekker door met de korte broeken 
en slippers terwijl we allemaal weten dat het maar 2 dagen mooi weer is en daarna moeten 
de sokken met schoenen gewoon weer aan de voet helaas.

Maaaar al met al wel heeerlijk genoten van het weer! Helaas mijn gezicht wat minder..die voelt noggg droger aan en vind mij helaas rood mooier staan dan een tintje. Gelukkig heb ik daar mijn reddende producten voor die ik graag aan jullie voorstel!
Allereerst mijn mini booster vol met liefde, de skin hydrating booster van Dermalogica 

Dit is echt mijn schatje! Elke dag na de (veelste-hete-niet-goed-voor-mijn-gezicht) douche gloeit mijn gezicht en kan die wel wat liefde gebruiken.
Daarvoor heb ik dan deze skin hydrating booster. Ik doe 5 druppies in mijn hand en dep het dan op mijn gezicht. Het voelt zo heeerlijk koel aan en het trekkerig gevoel trekt meteen weg. Het is mijn wondermiddeltje..en daarmee bedoel ik niet dat ik meteen niet meer rood ben en een mooi tintje heb in plaats daarvan, maar wel dat mijn gezicht na een tijdje dit te gebruiken echt minder droog is en er beter uitziet. Hij is wel prijzig! Hij is 72.90 euro hier in Nederland, maar voor de Amerikaanse toeristen..koop m daar en je bespaart een hoop centjes!

Voor de reiniging gebruik ik een gel die heel zacht en kalmerend is. Mijn huis is snel geirriteerd en erg gevoelig. Ik gebruik het wel onder de douche want eerlijk gezegd ben ik way too lazy om na mn bed uitgestapt te zijn eerst handelingen te doen voordat ik linea recta de douch instap (wat ik dus wel doe). Voor onder de douche heb ik de Ultra calming cleanser van Dermalogica. Dit is een zachte gel speciaal voor een gevoelige of snel geirriteerde huid (yeeey bingo, voor mij dus). De lavendel kalmeert de huid en de komkommer vermindert irritatie. 
Wat ik ook erg belangrijk vindt is dat het allemaal natuurlijke ingredienten heeft! Geen chemicalien en/of alcohol in mijn gezichtsverzorging! Ik moet zeggen dat ik hier de laatste tijd wel meer op let. Er is nu zoveel keus aan natuurlijke producten, dat ik liever daarvoor kies (Denk aan The Body Shop, Lush, Rituals etc.).

en last but not least, mijn moisturizer(s)! Na de skin hydrating booster doe ik eerst nog een serum om het nog even extra te verzachten voordat ik mijn creme opdoe. Deze serum is de Belle de jour, white lotus serum van Kenzoki. De serum voelt lekker poederig en zacht aan en ruikt goddelijk!

En dan echt als laatst de skin smoothing cream van Dermalogica.  Deze past bij mij en ik vind hem een goeie afsluiter van mijn dagelijkse ochtend (of avond) routine. Als de zon lekker schijnt en ik liever een zonnefactor op wil, heb ik een BB cream die ik bij de mooiste benen van Nederland award (Dit artikel al gelezen dames?) in een goodiebag heb gekregen. Dit is de Olaz vochtinbrengende creme met een touch of foundation. Werkt als een dagcreme met een lichte dekking om je huid er egaal uit te laten zien. Ik heb zelf ook de Garnier BB cream geprobeerd en moet zeggen dat ik ze allebei fijn vindt voor een foundation-vrije-relaxte-dag. Ze dekken allebei net genoeg mijn rode wangen, maar het blijft toch anders dan een foundation uiteraard. 

Dat was mijn ochtendroutine op het wereld wijde web speciaal voor jullie! Voor de producten van Dermalogica kunnen jullie terecht op de webshop www.dermalogica.nl en voor de kenzoki producten bij ICI Paris XL.
Hebben jullie ook ervaring met deze producten? Aarzel dan niet om deze te delen hieronder!

XXO, Medy