Beautiful in summer with Chanel Hydra Beauty products Review

 

Al sinds kinds af aan smeer ik crème op mijn gezicht. Gewoonte, gewoon van mijn moeder geleerd. Toentertijd smeerde zij de herkenbare roze oil of Olaz crème op haar gezicht. Het had zo een herkenbare geur, deze geur zou ik nog uit duizenden kunnen herkennen. Standaard stond er altijd een soort platte knijpflesje op haar dressoir.

jeugdsentiment#(misschien ben ik gewoon oud en herkennen velen het niet meer:P )

Voor mij als kind van 5 a 6 jaar was dat not done natuurlijk. Ik haalde gewoon een washandje over mijn gezicht en smeerde er altijd gewoon een dikke crème op uit een rond, blauw, blikdoosje. Weet je al welke crème ik bedoel? Yes, de bekende Nivea crème zonder enig poespas.

Je zou eens moeten weten hoeveel ik van deze blikken heb gesmeerd en heb versleten in mijn jonge jaren.....

Groot was de schrik toen ik 12 a 13 was en ik opeens allemaal mee eters kreeg, puistjes etc. Mijn huid had niet meer genoeg aan de Nivea. Een tijdje heb ik de lichtere variant geprobeerd de witte tube van Nivea. Maar dat mocht niet baten.

Ik werd oud, mijn huid had meer nodig. En moet eerlijk zeggen, normaal ben ik trouw aan een product, maar qua huidverzorging: I cheated.

Simpelweg, omdat je na een tijdje gewend raakt aan de crème, het merk en de werkstoffen. Je huid neemt het niet meer zo goed op en is lui geworden van de creme.

Van de week ben ik weer een parfumerie ingestapt, en heb mij een hele skin care lijn van 1 merk aan laten meten. En actually I don’t mind. Combineren met producten van allerlei lijnen en merken is goed, maar nog beter is gewoon van een lijn. Simpelweg, omdat de werkstoffen elkaar herkennen en versterken.

In de winter grijp je meestal naar de dikkere en herstellende crèmes en vestig je meer aandacht op je huid omdat je gezicht blootgesteld wordt aan kou, wind nattigheid van de sneeuw/regen. Je gezicht is dan vaak rood, schraal of schilferig van alle weersaanvallen.

Maar vergis je niet, in de zomer heeft je gezicht naast zonnebrand ook verzorging nodig.

My new skincare show off:

Hydra Beauty Max

Mijn probleem(voor mijn huid) is dat ik een grauw grijs aangezicht heb, en dat is niet zo gek, want drink weinig, slaap weinig , en heb heel veel stress van veel werken. So far for my beauty, beautysleep is really a must for beautiful skin. Maar wanneer je deze luxe niet hebt: (lees: kind die vroeg opstaat en je s'nachts wakkerhoudt, een drukke baan met veel stress. Dan heb je natuurlijk wel een beetje hulp nodig van je huidverzorging.

De hydra beautymax gel creme belooft een goed gehyrdrateerde huid dat gehdrateerd blijft en een bescherming biedt voor de "radiance" cq uitstraling van je gelaat. Ik heb de gel creme variant gekozen, in de zomer wil je natuurlijk geen dikke vette creme op je gezicht. En hij doet wat hij belooft is dun smeert makkelijk uit en trekt super snel in. En werkt ook nog eens lekker verkwikkend op je gezicht. I love it!

Is je huid droog en vlokkerig net als de mijne? FOEI! en je drinkt te weinig en je huid heeft ook wat extra verzorging nodig op het gezicht. Maar ook voor een extra boost voor je huid is de neiuwe serum een aanrader. 

Dit zorgt voor een extra lekker onderlaagje voor onder de Hydramax gel creme. En het zorgt ervoor dat de bestanddelen van de creme nog beter in je huid worden opgenomen, voor een nog beter en mooier resultaat. Ready to go!

De hydra beauty Essence mist van Chanel is ideaal voor hydratatie door de hele dag heen. 

Het bijzondere van deze “mist ”is (naast de mooie verpakking en the brand Chanel on it) dat deze energizing is, je huid beschermt tegen grauwheid van de huid.  Je kan je make up fixeren en over je make up sprayen:D De meest werkzame stoffen zijn  Blue ginger PFA en Camellia ALba PFA. De BLue ginger PFA is een krachtige antioxidant die niet alleen de huid beschermt, maar ook het zelfverdedigingssysteem van de huid versterkt. De Camellia Alba PFA is goed voor de hydratatie van de huid. Deze bevordert namelijk huidherstel en houdt het vochtgehalte op peil. Heb er eentje in mijn tas zitten en het voelt echt heel goed. NEt alsof ik een dun filmlaagje van een creme op mijn gezicht spray. Mooie woorden en mooie stofjes. Na een lange dag, en 1x deze mist op te hebben gespoten, spoel ik mijn gezicht met water en voel dat er nog steeds een film van olie op mijn huid zit, mooie bescherming nog dus. Ook zitten er antioxidanten in, waardoor je optimaal beschermd bent tegen de schadelijke invloeden van de zon. Anti oxidanten in zonnebrand is ook een pre! Die moet je natuurlijk wel blijven smeren als je de volle zon ingaat.

maar natuurlijk heb je een ander, goedkoper alternatief hierop.

Mijn zusje(mede blogger) Weiyi neemt altijd een joekel van een spuitfles mee naar het strand. Maar dan van Evian, lekker, goedkoop en ook effectief. Deze bevatten natuurlijk niet de super stoffen als genoemd hierboven maar voelt wel lekker als hydratatie. Maar het is meer als een waternevel op je gezicht niets meer en niets minder: ) maar wel van natuurlijk bronwater:)

Wat natuulijk ook onder je skincare routine valt, het allerbelangrijkste: is het goed reinigen van de huid.

's Ochtends en 's avonds het gezicht inzepen met de mousse en afspoelen. En daarna met een beetje lotion op een watje het gezicht afdeppen en je huid is klaar voor de serum en de creme. Voor een mooie huid raad ik nogmaals aan om alles uit een lijn te gebruiken. Want je wilt een huidprobleem aanpakken, ook al is het radiance anti aging, er bestaat geen product die alles aanpakt. De verzorging kan maar focussen op een of twee problemen van de huid. En bij mij is het radiance en hydratatie, en deze lijn leent zich daar perfect voor en ruikt ook nog eens superlekker.