Zomerse mode, Kleurtjes, printjes, basics en heel veel accessoires!

De nieuwe trends zijn luchtig en moeiteloos mooi, precies wat jij nodig hebt voor de vakantie dus! Check de nieuwe mode online voor dit seizoen!

Wat kunnen we verwachten?
Deze zomer vind je jezelf gehuld in leuke stoffen, versierd met prachtige, levendige en felle kleuren. Ook is er plek voor zachte neutrale en pastelkleuren, vooral turquoise en mintgroen is erg populair. Bereid je maar voor op het zien van veel rood, tonnen kant en zomerse, vloeiende bloemenprints. Jurkjes en rokjes blijven dit seizoen een musthave. Maar de designers hebben ons allerlei soorten vrolijke, creatieve en uitbundige mode gegeven om mee te spelen. Mode die ons felle, levendige prints, strepen, geometische patronen en niet te vergeten vernieuwende dierenprints geeft. En zoals altijd trotseert zwart-wit mode de tijd en houden hun welverdiende plaats zo als grote kleuren voor de lente en de zomer van 2012.
Zwart-wit mode werd ruim vertegenwoordigd op catwalk dit seizoen. De meeste designers lieten deze mode wel op de een of andere manier naar voren komen in hun collectie. En laten we eerlijk zijn, je kunt niet verkeerd gaan met een traditionele zwart-witte outfit.

De zwart wit outfit op de New Yorkse Fashion show

De kleurige Jurkjes en Rokjes 

Time to accessorize
Dit seizoen vliegen de accessoires je om de oren. Ze komen met veel kleur en in verschillende stijlen, van glampunk met een vleugje metallic tot tribal inspiration. En niet te vergeten, in oneindig veel patronen. Zo kan iedereen elke trend transformeren en aanpassen naar eigen smaak en persoonlijke stijl. Smul van felgekleurde clutches, lange oorbellen, tribal invloeden, kleurrijke horloges, metallic details, sjaals met vrolijke prints en neonkleuren.
 

Verschillende soorten en kleuren armbanden met elkaar combineren. Helemaal in deze zomer!

Eindeloos je horloge combineren en opleuken voor een nieuwe look 

 

Niet te vergeten de Studs armbanden 

Alles mag en alles kan, geniet ervan deze zomer!