Back 2 Basics

Altijd in contact met mijn vrienden en familie door pingen of Whatsapp. Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en activiteiten door mijn favcrite app Facebook. Maar wanneer ik echt hoognodig iemand moet bellen of bereikbaar moet zijn, is mijn batterij leeg of loopt die vast. Wordt ook al helemaal niet goed van het constant meenemen van mijn oplader in mijn kleine handtas, daarentegen zie ik mijzelf ook niet lopen met een Nokia 1600 ondanks dat het mobieltje wel minstens een week meegaat.  

Bij toeval kwam ik terecht op een artikeltje over de John’s Phone. Een fashion phone die wel 3 hele weken meegaat en garandeert op wereldwijd goed bereik.

Het toestel  ziet er dus zo uit: 


Simpel om alleen te bellen en gebeld te worden, het heeft ook nog eens twee geweldige accessoires items.  Aan de achterkant zit er een soort van deurtje met een adresboekje en pen, wel oldskool maar wel super handig. 

Het toestel is 100 euro en pre order is nu al te plaatsen. https://www.johnsphones.com/nl/nl/store/johns-phone-bar/item46