Het Chinees Nieuwjaar 4712 is begonnen. Wat brengt het jaar van het Schaap ons?

Op 19 Februari 2015 was het Chinees nieuwjaar, ook wel het jaar 4712. Het Chinese jaar 4712 is het jaar van het schaap, het achtste dier in het Chinees dierenriem. Het Chinees horoscoop verwijst naar 12 dieren die het geluk bepalen met betrekking tot Liefde, Geld, Gezondheid, Carrière enzovoort. Wat heeft het jaar van het schaap voor jou in petto?

Het Chinees dierenriem

 Elk jaar representeert een van de 12 dieren van de dierenriem. Jouw Chinees horoscoop wordt niet bepaalt door de maand waarin je geboren bent maar het jaar. Hoe het jaar er voor jouw eruit ziet word medebepaald door  jouw horoscoop. Welk dier jij bent en de karakter eigenschappen vind je hieronder:

Schapen zijn over het algemeen lieve en rustige mensen. Ze zijn harde werkers en houden ervan om voor anderen te zorgen. Daarentegen zijn ze twijfelaars en een beetje 'moody'.

Geluksnummers: 3, 4, 9

Gelukskleuren: groen, rood, paars

Geluks richtingen: oost & zuid

Meer over jouw Chinees horoscoop en dier.

 

Het jaar van de schaap vooruitzichten

Het schaap heeft een 'Ying' energie, het symbol staat voor harmonie en rust. Moeilijkheden die wij de afgelopen jaren hebben gehad komt ten einde en dit jaar verwachten wij positieve veranderingen.

 

Meer over jouw specifieke Chinees horscoop voorspellingen voor dit jaar.

 

Hoe wordt Chinees nieuwjaar gevierd?

Het Chinees nieuwjaar staat ook wel voor het lentefeest, waarbij wij het nieuwe verwelkomen en afscheid nemen van het oude. 

De drakendans is een traditie in de Chinese cultuur en symboliseert wijsheid, geld en free levitra macht. Samen met het afsteken van vuurwerk zorgt dit voor het wegjagen van het kwaad. 

Chinezen gaan meestal op bezoek bij familie en vrienden gekleed in rood (staat voor geluk). Kinderen krijgen de al beroemde "Hong bao", een rode envelop met geld.

 

 

 

 

"Gong Xi Fa Cai"