De Max Factor CC Cream de nieuwe Beauty Must have voor een gezonde huidverzorging en een perfecte dekking

De CC cream ook wel de opvolger van de BB cream, biedt naast een goede huidverzorging de perfecte dekking voor oneffenheden. De CC cream onderscheidt zich van de BB cream door een betere dekking van bijvoorbeeld rode vlekken of donkere kringen waardoor de CC cream de foundation overbodig maakt. De CC cream van Max Factor geeft de huid een natuurlijke en gezonde glans. Dit resultaat wordt mogelijk gemaakt door het bezit van: 

  • 9.7% foundationpigmenten die een perfecte, egale dekking bieden.
  • Natuurlijke ingrediënten voor huidverzorging, zoals komkommerwater, glycerine, een extract van rozenbottel en zeeduindoorn die de huid hydrateren en laten opleven.
  • SPF 10 voor zonbescherming.
De CC cream van Max factor komt in de kleuren: Fair 40, Natural 50 en Tanned 75. 
Om het maximale effect te bereiken breng je de CC cream volgens Make-up artist Marie-Sophie Steenaert in vier gemakkelijke stappen aan.
  1. Neem een kleine hoeveelheid CC Cream op de vingertoppen en wrijf deze licht tegen elkaar in een cirkelvormige beweging. Dit verwarmt het product, waardoor je de Cream makkelijker kunt aanbrengen.
  2. Breng de Cream eerst aan onder de ogen en bij de neushoeken. Verspreid de CC Cream daarna richting de haarlijn. Hierdoor komt de grootste hoeveelheid van de CC Cream op de gebieden die de meeste dekking nodig hebben en vormt zich een natuurlijke overgang naar de eigen huidskleur.
  3. Heeft de nek een lichtere teint? Vervaag dan de kleur van de CC Cream iets, zodat de teint van het gezicht overeenkomt met die van de rest van het lichaam.
  4. Is op bepaalde plekken meer dekking nodig? Breng dan met de vinger of een kwast extra CC Cream aan op deze probleemgebieden. De CC Cream geeft hierdoor meer dekking.
Na het volgen van deze vier stappen is dit het resultaat:
Zelf heb ik de Natural 50 aangebracht, de crème smeert heel gemakkelijk en is zacht van structuur waardoor mijn huid beter ademt. Mijn huid is een stuk levendiger als in de foto en dekt mij donkere kringen van het slechte slapen en mijn pigment vlekjes van de zon.
De CC cream dekt inderdaad mijn oneffenheden beter dan mijn BB cream en voelt daarentegen niet aan als een foundation op mijn huid.
Voor mij is de CC cream de nieuwe Beauty must have.
Wat vinden jullie van de CC cream?