Product Review: Nagellak remover pads, handig voor onderweg of op vakantie!


Recentelijk heb ik deze nagellak remover pads bij de Big Bazar gezien. Iedereen die de Big Bazar kent, weet dat het bekend staat om zijn voordelige spullen. Deze pads kosten ook maar 1 euro en 1 potje bevat 30 pads. Hoewel ik twijfels had of deze pads wel werken, heb ik 1 potje gekocht om te proberen.


Op de verpakking is te zien dat het aceton vrij is, wat prettig is voor de nagels. Verder is het licht geparfumeerd. Het heeft een meer aangename geur dan normale nagellak remover uit een flesje.


De nagellak remover pads liggen op elkaar in het potje. Elke pad is van te voren doordrenkt met remover en is direct klaar voor gebruik. Het pad is vrij stevig en scheurt niet uit elkaar, wat bij een normaal wattenschijfje kan gebeuren. Met 1 pad kan je gemakkelijk nagellak van al de 10 nagels verwijderen, zelfs bij rode nagellak!


Zie hier het resultaat na het gebruik van 1 nagellak remover pad. Je hoeft niet al te hard te boenen voordat de nagellak verwijderd wordt en beide kanten van de pad kan gebruikt worden. De nagels zijn een beetje vettig na gebruik, maar even de handen wassen is het weer schoon.

Deze nagellak remover pads in een potje zijn vooral handig voor onderweg of als je op vakantie bent. Volgens online bronnen kan je vergelijkbare nagellak remover pads (verschillende prijsklasses) halen bij Etos, Action, Primark en van de merken HerĂ´me en Idyl Huismerk.

Wat vind jij van dit alternatief voor de traditionele remover uit een flesje?

Lisa