iPhone 6 Plus buigt (makkelijk) in je broekzak

De afgelopen paar dagen is er veel ophef over dat de nieuw uitgebrachte Apple iPhone 6 al "mankementen" vertoont. Er zijn meldingen gemaakt dat de iPhone 6 Plus buigt in de broekzakken van mensen. Dit hoort niet zo gemakkelijk te gebeuren. Het is bekend dat sommige smartphones beetje kunnen buigen vanwege hun dunne behuizing, maar meeste smartphones buigen terug naar hun originele staat. Bij de iPhone 6 Plus blijft het echter gebogen.

iPhone 6 Bend test
Veel mensen op YouTube hebben al filmpjes geupload dat ze de iPhone 6 Bend test doen, iemand kan met zijn blote handen de iPhone 6 Plus zodanig ombuigen dat de iPhone het niet meer doet...

 

 

Hier is een uitgebreide buig test met meerdere smartphones van verschillende merken:

 

Verder zijn er ook snel grappige Photoshop plaatjes opgedoken op internet:iphone 6 plus bend buigtiphone 6 plus bend buigtiphone 6 plus bend buigtiphone 6 plus bend buigt

Ervaringen?
Wie van jullie hebben de iPhone 6 Plus al aangeschaft? Wat zijn jullie ervaringen? En voor wie van plan waren het aan acheterdufrance.com te schaffen, ga je nog eens beter over nadenken of het wel een verstandige keuze is? Laat het ons weten!

Lisa Yeng

Electronica algemeen