Hello Kitty High Tea bij Genki Tei (Den Haag)

Dames.nl organiseert samen met SET Genki Tei een Hello Kitty Ladies Night op maandag 23 juli 2012!
Meer informatie zie dit artikel Hello Kitty Ladies Night en onze facebook, er zijn gratis kaartjes te winnen!
______________________________________________________________________________________

High Tea wordt steeds populairder in Nederland, het is van Engelse afkomst, echter de Engelsen noemen het “afternoon tea” and High Tea is oorspronkelijk eigenlijk een lichte maaltijd rond 6 uur in de avond. Tijdens een High Tea kan je met je vriendinnetjes bijkletsen en lekker genieten van een kopje thee en allerlei zoetigheden, scones en sandwiches.


Hier is een voorbeeld van hoe Häagen-Dazs een High Tea serveert. En als je zelf thuis lekker een eigen High Tea wilt organiseren kan je op deze website wat tips lezen om zelf de scones, brownies, muffins e.d. te maken.

Echter, wij van dames.nl gaan natuurlijk op zoek naar de nieuwste weetjes voor onze lezers. Wist je dat High Tea ook “in” is bij de Japanners? Bij SET Genki Tei, een Japanse Restaurant in Den Haag, serveren ze sinds 1 maart de Hello Kitty High Tea! Op vrijdag 16 maart was ik met 2 vriendinnen geweest om te proberen. Je krijgt een High Tea met de lekkernijen helemaal in Kitty’s uitgevoerd. Tosti’s met Hello Kitty afdruk, Hello Kitty chocolaatjes, cheesecake, koekjes. Je krijgt zelfs je thee geserveerd in een Hello Kitty theepot. Ook al ben ik zelf geen fan van Hello Kitty ben ik helemaal weg van deze schattige Hello Kitty High Tea! Hierbij een foto rapportage van de Hello Kitty High Tea:


Je kan voor thee kiezen uit de smaken: Groene thee, Jasmijn thee of Pickwick thee


We hadden voor Groene thee gekozen


Een klein voorgerechtje voordat we onze Hello Kitty High Tea geserveerd kregen


Dit is dan de schattige Hello Kitty High Tea !!


Op top geserveerd Hello Kitty koekjes, chocolaatjes en rode bonen room soesjes


Dit zijn Blueberry en Strawberry cheesecakes


Hello Kitty tosti's met kaas en Futo Maki sushi


Binnenin de cheesecakes bevindt zich een cakeje


Op het eind hadden we nog deze schattige Hello Kitty chocolaatjes over

Tijdens onze High Tea sessie liepen verschillende mensen langs die verrassend en vol met bewonderingen keken naar de Hello Kitty High Tea. We werden zelfs door twee Engelse sprekende meisjes gevraagd of we met hun op de foto willen, omdat 1 van hun heel erg fan is van Hello Kitty. Zo zie je maar weer dat Hello Kitty ook door non-Aziaten erg wordt bewonderd! We werden ook door de manager van SET Genki Tei gevraagd om op de foto te gaan, wellicht komen we op hun Facebook page.SET Genki Tei bevindt zich in de Schoolstraat 4, te Den Haag. De Hello Kitty High Tea wordt geserveerd van dinsdag tot en met vrijdag tussen 12:00-17:00. Reservering is gewenst, en als je anders op een dag opeens zin in hebt, verwacht dan een wachttijd van minimaal 30 minuten. Prijs per persoon is €13.99 en geserveerd bij minimum van 2 personen. Vanaf 3 personen kan thee onbeperkt bijgevuld worden. Meer info

Wat vind je van deze Hello Kitty High Tea concept? Een goede tip voor de jongens, wiens vriendin erg fan is van Hello Kitty!

Kans maken op een 2-persoons Hello Kitty High Tea?
Check ons april winactie op Facebook!

Lisa Yeng

P.S. Serveer je eigen Hello Kitty High Tea met deze schattige Hello Kitty servies, chocolade vormen, muffin vormen en bakmat!

 

De lijst van beste trustly casinos op deze pagina bevat alle beschikbare goksites in onze database die spelers toestaan om geld te storten en op te nemen met Trustly. Als u online wilt gokken en Trustly als betaalmethode wilt gebruiken, dan is dit de plek om de beste opties te vinden. Trustly is gestart onder de vorige naam InstantBank in 2008, in Stockholm, Zweden. Het heeft momenteel kantoren in meerdere Europese landen, met de belangrijkste in Malta. Trustly is geautoriseerd en staat onder toezicht van de Zweedse financiële toezichthouder, en biedt haar diensten aan klanten in tientallen Europese landen, die het grootste deel van het continent bestrijken. Het idee achter Trustly is om online bank betalingen onmiddellijk te maken, of op zijn minst zo snel als ze kunnen zijn. Traditionele bankoverschrijvingen nemen meestal enkele dagen in beslag om te worden verwerkt, terwijl betalingen die met Trustly worden gedaan in de meeste gevallen onmiddellijk zijn. Dit is zeker één van de redenen achter de populariteit van Trustly.