X-mini Hello Kitty (+ Winactie)

We houden allemaal van muziek, en wij dames houden ook van Hello Kitty! Nu is er een product dat deze 2 elementen samenbrengt; de X-mini Hello kitty!

 

Wat is een X-mini speaker eigenlijk:

 

 

Het beste onder de zon in speakerland: de X-mini Capsule Speakers. Deze minispeakers produceren een fenomenaal geluid voor een goede prijs. De X-mini komt in verschillende varianten: de V1.1, de II, de MAX (STEREO) en de speciale edities Happy, Rave en KAI. Waarom mag je de X-mini niet missen? Nou, hierom! De ingrediënten van de succesformule van X-mini op een rij:

- de grootte. Niet voor niets heten deze speakers X-mini: ze zijn zo klein dat ze overal mee naartoe te nemen zijn. Kortom: de beste speakers altijd en overal bij de hand.

- de fenomenale geluidskwaliteit. Hoe klein ze ook zijn, deze speakers geven een onvoorstelbaar geluid: ze produceren ruim tien keer meer geluid dan andere speakers van dezelfde grootte. Dit komt door het uitmuntende harmonicasysteem dat een subwoofereffect creëert.

- het speciale BuddyJack-systeem. De verschillende X-mini’s zijn op elkaar aan te sluiten door middel van een kabeltje dat geïntegreerd zit in de speaker.

- de accuduur. De kleinste modellen hebben een afspeeltijd tot 8 uur, de grotere zelfs tot 12 uur.

 

Ik was verbaasd over de grootte. Hoe zou zo'n klein ding geluid kunnen geven als de grote boxen die we allemaal kennen. Hier een demo

 

 

Helder (en lekker hard) geluid overal, zowel op je telefoon, tablet als computer!

 

Hebben?

Dames.nl mag namens Stocksandimports.com een roze Hello Kitty X-mini weggeven! Hoe kan jij hem winnen? Volg de volgende stappen:

 

 

Like Dames.nl

Like X-mini Nederland

Deel het bericht op Facebook

De wedstrijd duurt tot vrijdag 1 maart. De winnaar krijgt via de mail bericht van ons! Succes!

 

Volg X-mini Nederland op Twitter

Like X-mini Nederland op Facebook

Bekijk het hele assortiment van mini capsule speakers op Stocksandimports.com