Fashion, Lifestyle and Business. De 6e editie van de Lifestyle Business Summer Event. Win 2x2 gastenlijst

Persbericht Lifestyle Business Summer Event

Met z’n allen genieten we van het heerlijke weer: strandbezoeken, leuke festivals, heerlijke vakanties en lekker luieren in de tuin. We kunnen gerust zeggen dat de zomer een prachtig seizoen is en het samenzijn centraal staat.

Wij houden dat gevoel vast van het samenzijn door 28 augustus, de deuren te openen van Symphony’s. Deze avond staat in het teken van netwerken, voor en door ondernemers uit diverse branches. Lifestyle Business Club verzorgt deze 6e netwerk event met veel succes voor ondernemers met passie voor lifestyle om onderling win-win te creëren en business te genereren. Veel ondernemers hebben als gevolg van deze events, de handen ineen geslagen met veel power en succes.

Deze avond maak je kennis met de diensten/producten van je mede-ondernemers. Diverse exposanten geven een persoonlijke kennismaking bij de prachtige stands die zij hebben gecreëerd. Zo laat CND, dé marktleider in professionele nagelproducten, een sneakpreview zien van hun innoverende nagellak “Vinylux”. Vinylux is verkrijgbaar in 60+ kleuren geïnspireerd op de laatste fashion trends. Met een razendsnelle applicatie en een droogtijd van maar 8,5 minuut is Vinylux dé oplossing voor de drukke zakenvrouw. Leaseplan voor het adviseren en informeren over mogelijkheden mbt leasen. En Masterpiece of Cake zal haar zomerse Classy Bitez presenteren.

Onder het genot van een drankje en de speciaal geselecteerde menu’s nodigen wij je uit, om na een druk werkdag lekker te komen ontspannen bij de Symhony’s. De zomer is nog nooit zo succesvol geweest!

Wij geven 2 x2 gastenlijst plekken weg. Om kans te maken, laat een bericht achter onder dit artikel of op onze Facebook pagina.

 

Meer informatie: https://www.facebook.com/events/619315918093462

Datum: 28 augustus 2013, van 18:00 uur tot 21:00 uur

Adres: Symphony’s op de Zuidas, te Amsterdam.