Maak de perfecte selfie met de Bluetooth remote selfie click voor Android en iOS

#Selfies maken is tegenwoordig niet meer weg te denken. Maakt niet uit waar je bent, wat je aan het doen bent, of je een meisje of een jongen bent. Echter kunnen er in sommige gevallen beperkingen zijn om de perfecte selfie te maken. Denk maar aan dat je met meerdere mensen op de foto wil, maar je arm is niet lang genoeg om iedereen in beeld te krijgen en nog eens bij het camera knopje te komen. In dit geval kun je eventueel de timer functie gebruiken, maar er is nu een veel betere oplossing voor! Dat is namelijk de Bluetooth remote selfie click.

Wat is de selfie click?
De selfie click is een lichtgewicht apparaatje dat werkt met Bluetooth. Nadat je jouw smartphone via Bluetooth hebt gekoppeld, kun je gelijk aan de slag met foto’s maken! Super handig en moeiteloos maak je voortaan de perfecte selfie. Er is geen gedoe meer met lang gestrekte armen of met z’n allen alle hoofden bij elkaar persen om in beeld te komen. De selfie click werkt namelijk binnen een straal van 10 meter.

Je kunt dus bijvoorbeeld zulke actie foto's maken zonder dat telkens 1 iemand niet mee kan doen (diegene die de foto handmatig moet maken)

Voor Android en IOs
De selfie click is geschikt voor Android versie vanaf 4.2.2. Ik heb het echter met mijn Samsung Galaxy camera geprobeerd met Android versie 4.1.2, en het werkte ook prima. Voor iPhones is het geschikt vanaf iOS 6. Op de selfie click zitten 2 knopjes, 1 voor Android smartphones en 1 voor iPhones.


Een vriendin van mij heeft op haar Xperia S geprobeerd in combinatie met de camera 360 app. De selfie click kon wel verbonden worden en reageerde ook bij het drukken van de knopjes, maar het maakte geen foto's. Voor de mensen met oudere toestellen is er dus geen garantie dat de selfie click werkt.

Verschillende kleuren beschikbaar
De selfie click is in verschillende kleuren beschikbaar, voor ieder wat wils dus. Het is verkrijgbaar via Lil'Unusual op de onderstaande adressen:

ShopInBox
Karel Doormanstraat 463 A
3012 GH Rotterdam

Smart Think Media & Design
Gedempte Burgwal 14
2512 BT Den Haag

Over Lil'Unusual
Lil’Unusual (Little Unusual) is een select shop waar een selectie van de leukste, mooiste en nieuwste producten uit Azië aanbieden. Zij willen graag hun ervaringen met de gasten delen door deze te introduceren. De collectie varieert en geldt op=op. Hierdoor kunnen zij steeds nieuwe items toevoegen en de laatste trends opvolgen. Een kleine greep uit hun producten zijn gadgets, mode accessoires, make up en huidverzorging. Hun producten zijn te vinden in Shop In Box, Karel Doormanstraat 463A, 3012GH Rotterdam en binnenkort ook op hun webshop. Dus stay tuned!

Lisa Yeng